Ladeløsning til boligforening

grøn energi

Ladestander til boligforeninger

Skal I have installeret en intelligent ladeløsning til boligforening, som både kan tilgås via app, fakturere brugere og tjene sig selv hjem? Tilbagebetalingstiden på vores ladestationer til boligforeninger er kort og I kan helt selv fastsætte strømprisen. Vi sørger ligeledes for at tilbagebetale elafgiften for den strøm som jeres ladeløsning forbruger. 

Alt i én ladeløsning

Skal din boligforening have etableret en mindre eller større ladeløsning til jeres parkeringsplads, så kan vi hjælpe jer med en samlet pakke. Vi står for projektering, etablering og montering, efterfølgende vedligeholdelse og online fakturering til beboeren gennem vores administrationsprogram. I kan selv vælge hvilken strømpris som skal faktureres, og der bliver tilbagebetalt afgiften på strømmen til jeres boligforening. Altså en samlet ladeløsning til boligforening. 

Lastbalancering 

Vores ladeløsning har naturligvis lastbalancering således at I kan spare på tilslutningsafgiften af ampere og minimere installationsudgifterne. Lastbalanceringen anvendes når jeres ladestandere har mindre effekt til rådighed. De fleste elbiler oplader ikke samtidigt, og derfor er det smart at ladestanderen automatisk skruer op eller ned for effekt i forhold til hvor mange ladestandere der oplader samtidig. Det vil sige, at hvis alle ladestandere oplader samtidigt, så vil de automatisk justere udgangseffekten så de ikke overstigere den samlede mængde ampere til rådighed. Dette vil typisk ske om natten hvor elbilerne oplader samtidig og der er rigeligt tid til rådighed. 

På andre tidspunkter hvor elbilerne oplader forskudt, så justeres udgangseffekten således, at der leveres mest mulig effekt til elbilen som muligt gennem ladestanderen. 

Læs mere om lastabalancering

Fremtidssikker ladeløsning

Vi installerer udelukkende ladestandere der minimum kan levere 22kW. Derfor har I altid mulighed for at skalere jeres ladeløsning yderligere op såfremt i ønsker hurtigere opladning. Samtidig bruger vi kabler der kan holde til den høje strømmængde, så I pludselig ikke skal have gravet kablerne op og udskiftet dem. Det er en ladeløsning der er fremtidssikker, som passer perfekt til boligforening. Vores egne installatører er erfarne og etableret mange ladeløsninger til både privat, erhverv og offentlige steder. 

Administrationsprogram og app

I har mulighed for at kunne holde øje med jeres forbrug online gennem vores administrationsprogram og vores app gør det muligt for beboeren at styre og kontrollere opladningen på afstand. Samtidig kan beboeren holde øje med ledige ladestandere på parkeringspladsen. Vores administrationsprogram har mange muligheder. Bl.a. er det muligt at gøre ladestanderne offentlige så gæster kan bruge jeres ladeløsning. Dette vil selvfølgelig være til en højere kWh-pris så I kan tjene penge på jeres ladeløsning. Kontakt os eller læs mere her om vores administrationsprogram. 

Hvilket ladepunkt vælger I?

Vi har mange forskellige ladebokse, ladestandere og ladestationer. Nedenfor kan du se et lille udpluk af vores modeller. Ønsker I et andet udtryk eller model kan vi også klare det. 

ladestander boligforeninger
DC ladestation til boligforening

Mangler jeres boligforening en ladeløsning?

Kontakt os nedenfor