Ladestander til boligforeninger

Ladestander til boligforeninger

Komplet ladeløsning til din boligforening

Skal din boligforening have etableret en fremtidssikker ladeløsning til elbiler med fjernaflæsning, online fakturering direkte til beboeren og lastbalancering? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder ladestander til boligforeninger, installation og efterfølgende administration . Alt i én pakke.

Hvad kan vi tilbyde?

Med drivee som administrator af Jeres nye ladeløsning er I sikret teknologi der sætter nye standarder for skræddersyede intelligente ladeløsninger til elbiler. Vores løsning er beregnet til opladning af alle typer elbiler, og vi tilpasser vores forretningsmodel efter jeres behov og ønsker. Lastbalancering, fakturering af brugere, online app, afgiftsrefusion, adgang til backend er blot nogle få funktioner, som vi tilbyder.

Vores koncept

Vi leverer både installation af lade-infrastrukturen (hvor vi står for montering og idriftsættelse), og efterfølgende drift, administration og vedligeholdelse gennem vores serviceaftaler (enten STANDARD eller PRO).

Med en serviceaftale får I mulighed for afgiftsrefusion, hvor vi tilbagebetaler elafgiften til jer svarende til 1,12 kr. pr. kWh pr. kvartal, som ladestanderne har forbrugt. Det laver vores system en samlet rapport over.

Derudover kan I selv bestemme strømprisen pr. kWh. Selve tilbagebetalingen af prisen for strømmen og afgiften sker hvert kvartal hver for sig, og kan hjælpe med at betale jeres ladeløsning tilbage. Tilbagebetalingstiden afhænger af den strømpris som I fastsætter.

Egne installatører 

Vi har kvaliteten, kontakten til kunden og efterfølgende vedligeholdelse for øje. Derfor er det en god løsning at finde en samlet pakkeløsning hvor der ingen forstyrrende led er indblandet i processen. Vi har egen leverandør af ladestander, vores egne installatører og eget administrationssystem med tilhørende app.

Vi tilpasser efter jeres behov 

Hvor mange ladestander har jeres boligforening brug for? Sammen kortlægger vi hvad jeres behov er, og vi finder den bedste løsning for jer. Vi kan tilbyde mange forskellige ladestandere og ladebokse som kan fjernaflæses og fakturere direkte til beboeren. Vores administrationssystem gør det muligt at kunden har en personlig brik, der måler det præcise strømforbrug.

Driftsikkerhed 

Vi har mulighed for at fejldiagnosticere med fjerndiagnosticering. I lang de fleste tilfælde kan vi løse fejlen med det samme online. Hvis I vælger et serviceabonnement, sørger vi for at jeres ladestandere altid virker – og ellers får vi det til at virke. Det er en uvurderlig sikkerhed som I tilbyder jeres beboere, hvor vi med vores egne installatører hurtigt kan komme ud og finde problemet. 

22kW AC ladestander 

Denne ladeboks har 1 udtag (1 stik). Ladeboksen kan levere 22kW pr. port og vi tilbyder lastbalancering. Det er en perfekt ladestander til boligforeninger. Der er mulighed for at montere flere udtag på én pæl ad gangen. 

 

ladestander boligforeninger

22kW AC ladestation 

Har du brug for en ladestander med 2 udtag (2 kabler eller 2 stik), som kan levere 22kW, så kan du få en løsning som ses til højre. Det er muligt at koble flere ladestandere for at opnå lastbalancering. På den måde kan tilslutningsafgiften for jeres boligforening mindskes. 

 

DC ladestationer

Har I brug for hurtig opladning er det muligt at få installeret en DC ladestation til boligforeninger. Alle vores ladestandere administreres via vores backend system til direkte fakturering til beboeren. 

DC ladestation til boligforening

Adgang til vores backend

Som kunde hos drivee giver vi jer adgang til vores administrationsprogram som ”operatør”. Det vil sige, at I kan kontrollere jeres ladeløsning, se status og forbrug, genstarte, stoppe og trække rapporter ud. Det giver jer et helt unikt indblik i jeres ladeløsning, som ingen andre har adgang til. Vi er altså eksperter i ladestander til boligforeninger. 

Udvalgte funktioner

  • Elbilister, medarbejdere, beboere og gæster kan se ladestanderne online via appen, og de kan se hvor mange ledige der er i realtid.
  • I kan selv invitere nye beboere, medarbejdere eller gæster som skal have adgang.
  • Hver bruger kan starte/stoppe opladning via appen, og hvis I ønsker at brugeren skal betale for strømmen er dette også en mulighed gennem appen. Hertil kan vi også administrere transaktioner på en let og sikker måde igennem vores system.
  • Vi kan differentiere priser mm. for medarbejdere, beboere gæster og offentlige.
  • Både I, som administrerer ladestanderne, og brugeren kan se det samlede forbrug pr. ladestander, og får en månedlig rapport.
  • Mulighed for RFID ladebrikker så man ikke behøver at bruge appen.
  • Vi kan se fejl, fejlrette, opdatere ladestandere og meget mere gennem vores administrationsprogram. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud