Ladeløsning til økologisk bofællesskab

Opladning ved bofællesskab

Ny ladeløsning til økologisk bofællesskab

Endnu en boligforening har valgt at få en drivee ladeløsning etableret, som sørger for billig opladning til området’s beboere. Denne gang er det et økologisk bofællesskab, som har fået installeret og monteret 2 stk. dobbelt ladestationerne fra den meget driftsikre producent, Alfen.

Ladestationerne er installeret med ryggen mod hinanden på et fælles p-område, som udnytter pladsen optimalt. Dette giver mulighed for opladning af 4 elbiler på samme tid. 

Back-to-back montering

Montering af to stk. Alfen dobbelt ladestationer med ryggen mod hinanden giver flere fordele. For det første optimeres pladsudnyttelsen, da ladestanderne deler en fælles bagside. Dette minimerer installationens fodaftryk og sparer plads. Desuden skaber det en mere organiseret og æstetisk opladningsområde, da kabler og stik er skjult i enhedernes stolper. Denne konfiguration giver også nem adgang til begge ladestationer, hvilket øger brugervenligheden. Endelig reduceres behovet for ekstra el-tilslutninger og infrastruktur. Samlet set effektiviserer denne opsætning ladeprocessen, forbedrer udseendet og giver en mere brugervenlig opladningsløsning.

Alt-i-en løsning

At vælge en alt-i-en løsning fra drivee til boligforeninger er en smart beslutning, der eliminerer administrativt besvær. drivee tilbyder en omfattende pakke, der inkluderer alt fra opladningsinfrastruktur til betalingssystemer og overvågning. Dette sparer tid og kræfter på koordinering og administration af flere leverandører.

Boligforeninger kan fokusere på kerneopgaver, mens drivee’s løsning tager sig af alt fra installation til fakturering. Desuden skaber en samlet løsning større effektivitet, bedre service og en problemfri opladningsoplevelse for beboere. Med drivee’s alt-i-en løsning kan boligforeninger nyde fordelene ved elektrisk mobilitet uden den tilhørende administrative byrde.