AUT. ELINSTALLATØR

I står for installationen 
Vi står for driften

I står for at give tilbud, montering og installation af ladeløsninger til jeres kunder, og vi forbinder ladeløsningen til vores administrationsprogram, og står for den efterfølgende drift. 

vedligeholdelse

Intelligent backend

Vores administrationsprogram kan tilpasses til jeres kunders ønsker, og der er mulighed for at kunden får sin egen adgang til sin ladeløsning.

Alt dette for et mindre månedligt abonnement.  

Administrationsprogram

SMART APP

Vores administrationsprogram har tilknyttet en app, der kan bruges til at finde ladestandere, se om de er ledige, START og STOP opladning, fakturere kunden, registrere forbrug indstille en timer + mange flere funktioner

app

HVorfor vælge os?

Vores produkt er af høj kvalitet, med tilhørende app, og intelligent backend. Vi kan fejldiagnosticere på afstand, opdatere firmware og meget mere. Vi er billigst hvis kundens kørselsbehov er mellem 8.000 – 52.000 km. årligt

Vil du på kortet over samarbejdspartnere?

BILFORHANLDER

Tilbyd en attraktive ladeløsning til jeres kunder

I står for at give tilbud når kunderne køber deres nye elbil eller plug-in hybrid – vi sørger for at montere og installere ladeløsningen hos jeres kunder. Vi forbinder ladeløsningen til vores administrationsprogram, og står for den efterfølgende drift. 

Hvad er den billigste ladeløsning?
vedligeholdelse

Intelligent backend

Vores administrationsprogram kan tilpasses til jeres kunders ønsker, og  kunden får sin egen adgang til sin ladeboks gennem vores app.

Alt dette for et mindre månedligt abonnement som giver kunden mulighed for afgiftsrefusion og serviceaftale. 

Hvad koster det for kunden?
Administrationsprogram

SMART APP

Vores administrationsprogram har tilknyttet en app, der kan bruges til at finde ladestandere, se om de er ledige, START og STOP opladning, fakturere kunden, registrere forbrug indstille en timer + mange flere funktioner. 

Hvordan ser jeres app ud?
app