Ladestander til virksomheder

Ladestander til virksomheder som en samlet løsning

drivee tilbyder en samlet løsning til jeres virksomhed, som skal have installeret en ladeløsning på parkeringspladsen. Vi tilbyder ladestander til virksomheder, som både har stort og småt behov for opladning af elbiler. 

Vi leverer både installation af lade-infrastrukturen (hvor vi står for montering og idriftsættelse), og efterfølgende drift, administration og vedligeholdelse gennem vores serviceaftaler (enten STANDARD, PRO eller FREE).

22kW AC ladestander

AC ladeboks

Vi tilbyder en AC ladebokse af høj kvalitet med op til 22kW udgangseffekt og 1-2 udgange på hver pæl. Ladestanderen kan både monteres på væg og pæl – og kan vælges i flere farver.

22kW AC ladestation

AC ladestation

Vi tilbyder en AC ladestation med op til 22kW udgangseffekt og 2 udgange. Ladestationen er af allerbedste kvalitet, og kan leveres med jeres eget logo påtryk på folie hele vejen rundt.

 

DC ladestationer

DC ladestation

Vi tilbyder hurtigladning vha. DC opladning såfremt I ønsker dette. Generelt henviser vi til denne artikel for beskrivelse af forskellen mellem AC og DC opladning.

Bliv kontaktet allerede idag

  En ladestander skræddersyet til virksomheder

  Vi har vores egne installatører, vores egen leverandør af ladestander, et administrationssystem som gør det muligt at måle specifik forbrug hos hver enkelt medarbejder. Derfor sørger vi for hele ladeløsningen, og kan efterfølgende vedligeholde, kontrollere og teste jeres ladestandere med et serviceabonnement.

  Vi har mulighed for at fjerndiagnosticere og fjernaflæse ladestandernes forbrug og på den måde optimere processen. Det er en unik mulighed for at samle det hele ét sted, og vi kan gøre det til markedets bedste priser. Kontakt os endelig for at høre mere.

  Fakturering af jeres medarbejdere

  Vi tilbyder mange forskellige løsninger og én af dem er direkte fakturering af jeres medarbejdere baseret på forbrug. Hver medarbejder har et unikt RFID-kort, som verificerer hvem der oplader i tid og sted. 

  Vores opladnings- og energistyringsplatform giver dig det mest komplette operativsystem, der findes til at drive jeres ladestandere i din virksomhed. Det er intelligent, cloud-baseret og tilbyder en komplet pakke med fakturerings- og betalingsmuligheder, avanceret værktøj til styring af stationer, intelligente opladningsløsninger og skræddersyede rapporteringstjenester. Vi sørger for det hele. Kontakt os endelig for at høre mere. 

  Egen leverandør

  Vi har direkte kontakt til vores leverandør, og derfor kan vi få lavet unikke løsninger til netop jeres behov og krav. 

  Vi har mange forskellige ladestationer og ladebokse. Det er blot jeres behov der definerer hvilke I skal have. Tag endelig kontakt til os og hør mere.

  Egne installatører

  Vi er ét firma. Det betyder at der ingen tredjepart er indblandet og vi monterer jeres ladeløsning med vores egne installatører. 

  Vælger I et serviceabonnement sørger vi for at ladestanderne altid fungerer. Derudover kontrollerer vi ladestationerne 1 gang årligt fysisk. Sikkerhed frem for alt. 

  Eget backend system

  Vi tilbyder den mest komplette, uafhængige elbil opladnings- og intelligente energistyringsplatform til din virksomhed.

  Vi kan tilpasse vores system til din virksomheds behov problemfrit. Med autonom distribution, måling og fakturering kan du virkelig opnå effektivitet og stabilitet. 

  INVESTERING

  Opsæt ladeløsninger som en investering på din private grund, og tjen penge på at tilbyde opladning til elbilsejere – enten AC eller DC. 
  Læs mere.

  BOLIGFORENING

  Én samlet løsning, hvor vi står for projekteringen, installationen og den efterfølgende drift og administration.
  Læs mere.

  VIRKSOMHED

  Oplad jeres flåde af elbiler på en smart og simpel måde. Differentier strømpriser, og få fuld kontrol over jeres egen ladeløsning
  Læs mere.

  KULTUR & TURISME

   Installation af ladeløsning til dine gæster og besøgende ved attraktioner, events, hoteller og andre turistattraktioner.
  Læs mere.

  MOBILE LØSNINGER

  Mobile og flytbare ladelspøninge til attraktioner, byggepladser og andre relevante lokationer med behovet for opladning.
  Læs mere.

  OFFENTLIG

  AC eller DC ladestationer til offentlige parkeringspladser, institutioner, supermarkeder og andre relevante steder. 
  Læs mere.

  Egne installatører

  Vi benytter ofte vores egne installatører, hvor vi derved undgår at skulle benytte eksterne til at udføre installationerne. Det betyder, at vi kan holde omkostningerne nede, da vi ikke behøver at betale for eksterne firmaer for samme opgave. 

  Vi sikrer os ligeledes at vores installatører har de nødvendige færdigheder og viden til at udføre installationerne korrekt og effektivt. Dette kan reducere risikoen for fejl og problemer, der kan resultere i ekstra udgifter eller nedetid for kunderne.

  I sidste ende kan det at benytte egne autoriserede installatører til installation af ladestationer være en win-win situation for både drivee og deres kunder. Kunderne får en pålidelig og sikker installation, mens drivee kan holde omkostningerne nede og samtidig sikre sig en tilfreds kundebase. Læs mere om vores elafdeling her

  Vil du kontaktes?