Ladestander til virksomheder

Ladestander til virksomheder som en samlet løsning

drivee tilbyder en samlet løsning til jeres virksomhed, som skal have installeret en ladeløsning på parkeringspladsen. Vi tilbyder ladestander til virksomheder, som både har stort og småt behov for opladning af elbiler. 

Vi leverer både installation af lade-infrastrukturen (hvor vi står for montering og idriftsættelse), og efterfølgende drift, administration og vedligeholdelse gennem vores serviceaftaler (enten STANDARD, PRO eller FREE).

22kW AC ladestander

ladestander boligforeninger

22kW AC ladestation

DC ladestationer

DC ladestation til boligforening

AC ladestander

Vi tilbyder en AC ladestander af høj kvalitet med op til 22kW udgangseffekt og 1-4 udgange på hver pæl. Ladestanderen kan både monteres på væg og pæl – og kan vælges i flere farver.

AC ladestation

Vi tilbyder en AC ladestation med op til 22kW udgangseffekt og 2 udgange. Ladestationen er af allerbedste kvalitet, og kan leveres med jeres eget logo påtryk på folie hele vejen rundt.

AC ladestationen monteres på fundament, og er til jer, som vil have den skarpeste kvalitet og teknologi på markedet.

DC ladestation

Vi tilbyder hurtigladning vha. DC opladning såfremt I ønsker dette. Generelt henviser vi til denne artikel for beskrivelse af forskellen mellem AC og DC opladning.

En ladestander skræddersyet til virksomheder

Vi har vores egne installatører, vores egen leverandør af ladestander, et administrationssystem som gør det muligt at måle specifik forbrug hos hver enkelt medarbejder. Derfor sørger vi for hele ladeløsningen, og kan efterfølgende vedligeholde, kontrollere og teste jeres ladestandere med et serviceabonnement.

Vi har mulighed for at fjerndiagnosticere og fjernaflæse ladestandernes forbrug og på den måde optimere processen. Det er en unik mulighed for at samle det hele ét sted, og vi kan gøre det til markedets bedste priser. Kontakt os endelig for at høre mere.

Egen leverandør

Vi har direkte kontakt til vores leverandør, og derfor kan vi få lavet unikke løsninger til netop jeres behov og krav. 

Vi har mange forskellige ladestationer og ladebokse. Det er blot jeres behov der definerer hvilke I skal have. Tag endelig kontakt til os og hør mere.

Egne installatører

Vi er ét firma. Det betyder at der ingen tredjepart er indblandet og vi monterer jeres ladeløsning med vores egne installatører. 

Vælger I et serviceabonnement sørger vi for at ladestanderne altid fungerer. Derudover kontrollerer vi ladestationerne 1 gang årligt fysisk. Sikkerhed frem for alt. 

Eget backend system

Vi tilbyder den mest komplette, uafhængige elbil opladnings- og intelligente energistyringsplatform til din virksomhed.

Vi kan tilpasse vores system til din virksomheds behov problemfrit. Med autonom distribution, måling og fakturering kan du virkelig opnå effektivitet og stabilitet. 

Fakturering af jeres medarbejdere

Vi tilbyder mange forskellige løsninger og én af dem er direkte fakturering af jeres medarbejdere baseret på forbrug. Hver medarbejder har et unikt RFID-kort, som verificerer hvem der oplader i tid og sted. 

Vores opladnings- og energistyringsplatform giver dig det mest komplette operativsystem, der findes til at drive jeres ladestandere i din virksomhed. Det er intelligent, cloud-baseret og tilbyder en komplet pakke med fakturerings- og betalingsmuligheder, avanceret værktøj til styring af stationer, intelligente opladningsløsninger og skræddersyede rapporteringstjenester. Vi sørger for det hele. Kontakt os endelig for at høre mere.