Kattegatvej 45, 1. th. 2150 Nordhavn

Kundeservice
Alle hverdage 07.00 – 16.00

73 111 300 info@drivee.dk

Kontakt drivee

Nedenfor kan du få besvaret de mest stillede spørgsmål. Hvis der ikke er det svar du søger, så send os en mail i kontaktformularen. 

Ofte stillede spørgsmål

Installation af ladeboks

Hvilket type stik har jeres ladeboks?

Vores ladeboks benytter type 2 stik som langt de fleste elbiler oplades med i dag. De fleste tyske biler benytter ligeledes denne type. 

Læs mere om de mest populære ladesti nedenfor.

Ladestik forklaring
Er der eventuelt nogle ekstraydelser ved installation?

Ladeboksen installeres direkte på ydervæggen af dit hus/sommerhus. 

Der kan dog komme ekstra tillæg ved følgende forhold, som kan være gældende ved netop dit sommerhus eller hus:

  • Der skal etableres et jordspyd fordi dine andre installationer har for høj jordmodstand
  • Gravearbejde fordi ladestikket skal placeres på en stander/søjle/pæl eller på en garage væk fra huset. 
  • Læs resten af de specifikke forhold i standardinstallationen. 
Må jeg selv trække et kabel til ladeboksen?

Nej, det må du ikke. Jævnfør bekendtgørelse 649, må kun uddannede personer må føre eller trække kabler til installationer.

Det skal altså være en elektriker der trækker kablet, men du må gerne selv grave renden såfremt kablet skal føres under jorden. 

Læs mere om vores ladeboks

Sommerhus

Kan jeg ikke bare benytte den eksisterende el-installation?

Nej, vi anbefaler og understreger på det kraftigste ikke at oplade elbiler med et såkaldt “mormor kabel“. Du/dine lejere risikerer overophedede elinstallationer og elektrisk stød.

De eksisterende installationer med 16A sikringer foran er ikke beregnet til fuld last på 16A i længere tid. De er kun dimensioneret til 75% af strømmen svarende til 12A (75 % reglen).

Din nye elinstallation til vores 3-fasede ladeboks kommer til at have sin helt eget DC beskyttelse. Det vil sige, at installationen bliver af type B. Denne beskyttelse er indbygget i ladeboksen. 

Et type B HPFI relæ koster ca. 4.000 kr, og må ikke forveksles med det noget billigere type A HPFI relæ. 

Læs mere om den farlige installation her
Kan jeg tjene penge på at installere en ladeboks i mit sommerhus?

Ja, du kan tjene penge på den elektricitet, som dine lejere bruger på at oplade deres elbiler samt en forøget ugentlig udlejningspris.*

En Tesla S har op til 85 kWh batteri hvilket koster cirka 170 kr. at oplade fuldt (2 kr./kWh * 85 kWh) hos din el-leverandør alt afhængig af den aktuelle el-pris. Dit udlejningsbureau fakturere typisk kWh-prisen til en højere pris end den aktuelle elpris. så derfor har du ingen udgifter her. Læs mere om svingninger i elpris her.  

Hvorfor skal jeg have en ladeboks til mit sommerhus?

Det vigtigste som sommerhusejer og udlejer er at tilbyde de ting, som lejerne efterspørger og på den måde differentiere sig fra de utallige andre sommerhuse på vestkysten. Udover et flot, vedligeholdt og indbydende sommerhus, er det vigtigt at følge med tidens trend og opdatere sit sommerhus løbende. Jo mere du kan tilbyde til dine lejere, des nemmere er det at få lejet ud.

Derudover er det vigtigt at tage del i den grønne omstilling som vi i disse år gennemgår, og denne omstilling skal vi løfte i flok ved at tage individuelt ansvar. Jo flere der kommer på besøg i dit sommerhus i elbil, des mere har du bidraget til den grønne omstilling – og netop derfor skal du være ‘first-mover’ på dette.

Samtidig kommer der flere og flere elbiler i Tyskland og Danmark og efterspørgslen på ladebokse i sommerhuse bliver kun større og større den næste år. 

Læs mere om ladeboks til sommerhus

Generelt ved køb

Modtager jeg en faktura ved køb?

Ja, du modtager en gyldig faktura ved køb.

Du modtager også en faktura hver måned når vi trækker det månedlige beløb for dit abonnement. 

Hvad sker der, når jeg har købt en ladeboks?

Ladeboks med abonnement

Efter du har bestilt en ladeboks til hjemmet med abonnement, så tager vi kontakt til en af vores samarbejdspartnere nær dig eller kommer selv forbi og monterer din nye ladeboks. Dette afhænger af om du bor på Sjælland eller udenfor Sjælland. 

Såfremt du har købt en ladeboks til dit sommerhus, kommer vi og installerer i specifikke uger i netop dit område.

Ladeboks uden abonnement

Efter du har købt vores ladeboks uden abonnement kommer én af vores installatører og monterer ladeboksen. Bor du udenfor Sjælland bliver den sendt med posten, og herefter skal du selv finde en aut. installatør som kan installere din nye ladeboks. 

Hvor sikker er jeres betaling?

Vi benytter Stripe som betalingsløsning og til håndtering af kreditkortbetalinger (indløser). Derudover har vi samtidig SSL-Certifikat (Let’s encrypt), hvilket betyder at dine kreditkort oplysninger er sikkert beskyttet. 

Hvilke kreditkort modtager I?

Vi modtager både dankort, visa dankort mastercard og flere benyttede typer. 

kreditkort

Send os en mail

     

    … eller send os en mail på info@drivee.dk