Andelsboligforening fik etableret en dobbelt ladeboks

ladeboks andelsboligforening

Andelsboligforening på Sjælland fik ny dobbelt ladeboks

Endnu en boligforening fik installeret en dobbelt ladeboks – denne gang på midtsjælland hvor alle beboere nu kan benytte den til opladning. Boligforeningen fastsætter selv strømprisen, og får elafgiften refunderet. Foreningen har valgt en differentieret strømpris baseret på nat- og dagspris. 

drivee har stået for hele processen – lige fra gravearbejde til installation og efterfølgende drift. Ladestationen er nu fuldt funktionsdygtig og beboerne kan nu få opladet sin bil. 

Gravearbejde og forberedelse til udvidelse

I forbindelse med gravearbejdet fik foreninger lagt trækrør ned til fremtidig udvidelse af yderligere 2 stk. dobbelt ladestationer. Andelsboligforeningen fik til at starte med etableret én dobbelt ladeboks og kan udvide med flere løbende. 

Lastbalancering på ladeløsningen

Der er blevet etableret lastbalancering på hele ladeløsningen således at hovedtavlen ikke overbelastes. Ladestationerne forsynes derfor direkte fra deres fælles strømforsyning, og de har derved undgået at skulle betale tilslutningsafgift til netselskabet. Dette er en stor fordel i forhold til at holde udgifterne lave. Læs mere om lastbalancering her

Andelsboligforening ladeboks 2
ladeboks nordjylland

Skal jeres forening have et tilbud?

Er I blevet interesseret i et tilbud fra os, hvor I kommer til at eje jeres egen ladeløsning med fuld fleksibilitet og frihed? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.