Dobbelt ladestation til virksomhed

Etablering af 2 stk. dobbelt ladestation til virksomhed

drivee har netop færdigafsluttet etableringen af 2 stk. dobbelt ladestation hos en virksomhed i Nordsjælland. Ladeløsningen er tænkt som en kombination til opladning af virksomhedens elbiler og et tilbud til medarbejderne således de har mulighed for at oplade sin elbil til en billig strømpris. Det vil sige, at virksomhedens egne elbiler oplader gratis, og medarbejderne får en fordelagtig strømpris som de kan oplade sin elbil til. 

Komplet etablering inkl. tavlearbejde + gravearbejde

I forbindelse med etableringen blev der opsat et nyt elskab med en ny eltavle. Forsyningen kommer direkte fra virksomhedens egen eltavle indenfor (50 meter væk), tog forsyner dernæst ladestationerne med 63A. Eltavlen er blevet monteret med TYTAN T, RCD 300mA og transientbeskyttelse. Så er virksomheden godt beskyttet med mulige fejlsituationer.

dobbelt ladestation virksomhed 3
dobbelt ladestation virksomhed 4

Lastbalancering på ladeløsningen

Der er blevet etableret lastbalancering på hele ladeløsningen således at hovedtavlen ikke overbelastes og den generelle drift kan fortsætte. Ladestationerne forsynes derfor direkte fra deres egen eltavle, og de har derved undgået at skulle betale tilslutningsafgift til netselskabet. Dette er en stor fordel i forhold til at holde udgifterne lave. Læs mere om lastbalancering her

Er i blevet interesseret i at læse mere om ladeboks-producenten, så se mere her

Skal jeres forening have et tilbud?

Er I blevet interesseret i et tilbud fra os, hvor I kommer til at eje jeres egen ladeløsning med fuld fleksibilitet og frihed? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. 

Vi sender gerne et lignende tilbud på en dobbelt ladestation til jeres virksomhed.