Ladeboks til elbil

Ladeboks til elbil

Uoverskueligt marked for ladeboks til elbil

Markedet for opladning af elbiler er eksploderet, og det er svært at danne sig et hurtigt overblik. Når du skal købe en ladeboks til elbil er det vigtigt at du tager højde for den kvalitet, som virksomheden tilbyder. Dette er både i forhold til selve produktet, men også hvordan deres system spiller sammen med ladeboksen. En virksomhed med eget administrationsprogram, egne leverandører, egen kundeservice og egne teknikere er ofte bedre end virksomheder som udelukkende gør brug af tredjeparter. Derfor er det vigtigt, at du ikke altid udelukkende vælger den billigste løsning, men samtidig vælger den bedste.

Derudover findes der utallige ladestander/bokse på markedet, nogle små, nogle store, nogle hurtige, andre langsomme. Det er også vigtigt her at du går efter en fremtidssikker løsning. Vi installerer altid 22kW AC ladebokse – som du måske ikke har brug for nu og her – men kommer til i fremtiden. 

Ladeboks til forening, hjemme eller erhverv?

Er du på udkig efter en ladeboks til foreningen eller virksomheden, så anbefaler vi ikke den samme type som til hjemmeopladning. Her benytter vi os af større fastmonteret ladestandere – ofte med 2 udgange – som giver et bedre udtryk udefra. Din virksomheds grønne profil øges markant, og vi har endda mulighed for at levere vores ladestandere med print, således at I reklamerer for jeres virksomhed på ladestanderne.  

Er du på udkig efter en ladeboks til elbil til hjemmet eller sommerhuset, så skal du kigge efter AC ladebokse. En AC ladeboks er den billigste løsning hvor de samtidig kan levere op til 22kW – hvilket ofte er for meget med den teknologi elbilerne har i dag. Du kan læse mere om vores ladeløsning til hjemmet her.  

Pris for installation af ladeboks

Prisen kan variere fra ladeløsning til ladeløsning. Der er mange parametre som får prisen til at stige når du skal have etableret en ladeboks. Disse priser svinger fra 7000 kr. til op imod 20.000 kr. Ofte er det nok for dig blot at få etableret en ny kreds i dit hjem med et nyt HPFI-relæ, sikring og kabel udendørs. Læs mere om de enkelte priser her

Ring og hør mere om priser 

Opladningshastighed

Når du lader din elbil op afhænger opladningshastigheden enten af ladeboksen eller elbilen. Nogle elbiler kan kune modtage 1 fase med 16A, andre kan modtage 3 faser med 16A og nogle enkelte kan endda modtage 3 faser med 32A. Hvis du vil op og opnå hurtigere opladning skal du investere i en DC ladeboks. Batteriet kan modtage langt større effekt ved DC opladning end ved AC opladning. Læs mere om forskellen her

Ladeboks uden abonnement eller med abonnement?

Inden du beslutter dig for om du vil indgå en abonnementsaftale for at opnå mulighed for afgiftsrefusion, så skal du gøre om med dig selv hvor mange kilometer du kører om året. Kørselsbehovet har stor betydning for hvilken ladeløsning der er billigst for dig. Nedenfor kan læse mere om den billigste ladeløsning for enten ren elbil eller plug-in hybrid. 

Kontakt os endelig for mere information

Vi vil meget gere hjælpe med etablering af din ladeboks til elbil. Vi har mange muligheder og går ind for høj kvalitet. Ring til os nedenfor eller bestil en kvalificeret elektriker her

Ring og hør mere om priser