Skift ladeoperatør

skift til drivee som ladeoperatør

Du kan spare penge ved skift af ladeoperatør

Der er frit valg af ladeoperatør i Danmark, og det gælder blot om at vælge den bedste og mest økonomiske. Markedet for opladning af elbiler er stort, og man kan hurtigt blive fanget i en for dyr ladeløsning, når man køber sin første elbil eller plugin-hybrid. I dette blogindlæg beskrives hvordan skift af ladeoperatør til drivee foregår. 

Hvad kræver det at skifte ladeoperatør?

For at du kan skifte til drivee som oparatør af din ladeboks, skal den kunne fjernaflæses. Det vil sige, at hvis du fysisk aflæser din ladeboks for at afgiftsrefusion, så vil vi ikke overtage driften af ladeboksen. Vi udbetaler udelukkende afgiftsrefusion på ladeløsninger med automatisk fjernaflæsning. Er du i tvivl om din ladeboks kan fjernaflæses, så send os en mail med model-nummer og producent – så vil vi undersøge det for dig. 

Processen for skift af ladeoperatør til drivee

Det er nemt at skifte ladeoperatør

Ønsker du at skifte udbyder til refusion af elafgiften kan dette nemt lade sig gøre. Du skal blot foretage dig et par enkelte trin selvstændigt forud for. Vores abonnement er attraktivt og vi hjælper med at skifte så processen bliver så smertefri som muligt. 

 1. Kontakt os
  Inden du beslutter dig at skifte ladeoperatør skal du kontakte os først, for at høre om vores system er kompatibel med din ladeboks. I de fleste tilfælde kan vores system godt integreres med din specifikke ladeboks.
 2. Opsig nuværende
  Når du har besluttet dig for at benytte os som udbyder til refusion af elafgiften og serviceaftale skal du opsige dit nuværende abonnement såfremt du har sådan et. Typisk er din opsigelse løbende måned + en måned (hvis du er udover din bindingsperiode). 
 3. Tegn nyt abonnement
  Du tegner nu et abonnement hos os hvorefter du er en del af drivee. 
 4. Tilkobling af ladeboks
  Tilkobling af ladeboksen sørger vi for at hjælpe med. Hvis vi kan guide dig igennem telefonen gør vi det – ellers kommer vi ud på din adresse. 

   

Hvem er vi integreret med?

Vi er en del af den fælles netværksprotokol OCPP (Open Charge Point Protocol) Det vil sige, at vi kan integrere enhver ladeboks som er kompatibel med OCPP og har tilgang til en online netværksforbindelse. Nedenfor ses et lille overblik over de producenter som vores administrationsprogram er integreret med. Hvis din ladeboks-producent ikke figurerer nedenfor, så frygt ikke, vi kan vi helt sikkert alligevel integrere vores sytem med din ladeboks. 

Ejer du, eller lejer du din ladeboks?

Inden du beslutter dig for skift af ladeoperatør skal du undersige hvorvidt du ‘ejer’ eller ‘lejer’ din ladeboks af din nuværende udbyder. Hvis du ejer ladeboksen kan du blot opsige dit nuværende abonnement og skifte til os. Men hvis du derimod lejer din ladeboks skal du undersøge hvad restbeløbet er, og om du vil købe den ud. Hvis det ikke er muligt at købe ladeboksen ud, kan vi komme forbi og etablere en ny ladeboks på din eksisterende installation, hvorefter du kan sende den gamle ladeboks tilbage til din tidligere ladeoperatør. 

Hvilken ladeoperatør vil du skifte fra?

Skift ladeoperatør nu

Er du blevet interesseret i skift af ladeoperatør til drivee, så kontakt os allerede i dag. Vi sørger for en smertefri overgang fra gammel selskab til os. Vi har stor erfaring med drift af ladestandere i hele Danmark, og vi sørger for høj kvalitet og service. 

  Vi har Danmarks bedste ladeløsning

  Inden du beslutter dig for skift af ladeoperatør skal du samtidig vurdere, hvilken software som operatøren kan tilbyde. Får du automatisk tilbagebetalt elafgiften, eller skal du manuelt aflæse? Kan appen forudsige elpriser de næste 24 timer, således at du kan oplade til din elbil til den billigste pris? Kan du se forbrug i realtid? Kan du se hvor meget refusion du har optjent i indeværende kvartal?

  Alle ovenstående punkter kan vi leve op til, og vi benytter vores egne installatører. Læs mere her.