4 dobbelt ladestationer på Refshaleøen

Ladestationer på Refshaleøen

Opladning på 4 dobbelt ladestationer på Refshaleøen

Nu kan beboerne på Refshaleøen oplade sin elbil på de 4 nyetablerede ladestationer fordelt på 2 vejarealer. Ladestationerne er af høj kvalitet og leveret af Siemens E-mobility. drivee har stået for hele processen i forbindelse med installationen, og har både færdiggjort gravearbejde og lagt ny strøm ind til ladestationerne.  

ladestation på refshaleøen

Opladning til en lav strømpris

Strømprisen fastsættes af beboerforeningen selv, som har finansieret hele ladeløsningen. De har derfor fuld råderet over løsningen, og kan selv bestemme hvor meget beboerne skal betale pr. kWh. Det giver foreningen meget fleksibilitet, og kan give dem en god indtjening såfremt de ønsker det. 

Tilkøb af ny strøm

I forbindelse med etableringen er der blevet købt ny strøm og monteret nye elmålere til de 4 ladestationer på Refshaleøen. På den måde er forsyningssikkerheden i top, og sammen med den statiske lastbalancering vil systemet have en høj oppe-tid. Du kan læse mere om tilslutningsgebyr hus Radius her

gravearbejde refshaleøen 3
gravearbejde refshaleøen 2

Skal jeres forening have etableret en ladeløsning?

Vi installerer ladeløsninger for mange boligforeninger rundt omkring i Danmark. Er I også på udkig efter en god samarbejdspartner, som giver konkurrencedygtige tilbud, så kontakt os endelig for mere information. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på netop jeres projekt. Læs mere om andre projekter her.

Bliv kontaktet nedenfor