3 nye dobbelt ladestationer til virksomhed

ny ladestander til virksomhed i København

Etablering af 3 dobbelt ladestationer til virksomhed

På Østerbro i København er der blevet etableret 3 stk. dobbelt ladestationer til en virksomhed, som er til gavn for både medarbejdere og beboere i området. Hele opgaven er blevet udført af drivee – lige fra gravearbejde, installationsarbejde og den efterfølgende drift. 

Se billederne af de flotte ladestationer nedenfor. 

dobbelt ladestander til virksomhed

En løsning som er offentlig tilgængelig

Virksomheden har valgt at gøre ladeløsningen offentlig tilgængelig. Det betyder, at beboerne i området kan benytte sig af ladestationerne i løbet af aften- og nattetimerne. Strømprisen fastsætter virksomheden selv, og de får automatisk udbetalt indtægterne hvert kvartal. Det er en unik mulighed for at have en indtjening, og på den måde tjene investeringen hjem. Læs mere om tilbagebetalingstid her.

Se billederne af entreprenørarbejdet nedenfor. 

Ladestationer ved fortovet

En intelligent løsning

Strømprisen varierer afhængigt af brugergruppen. Alle dobbelt ladestationer til virksomheden kan benyttes af medarbejderne til en mindre strømpris en beboerne i området kan. Ligeledes kan virksomheden oplade sin flåde af elbiler gratis – det er noget virksomheden selv har fuld kontrol over. 

Tilgængelig i drivee appen

De 6 nye ladeudtag er nu tilgængelig i drivee appen og alle kan sætte strøm til sin bil via de nye ladestationer. Ladestationerne er produceret af ALFEN, hvilket giver et indtryk af høj kvalitet når forbipasserende kommer forbi. Hver ladestationer er udstyret med en LCD skærm, hvor QR-koder figurerer på. 

Bliv kontaktet

Er I blevet interesseret i at få et lignende tilbud, så kontakt os nedenfor.