Ladestander til andelsboligforening

ladestander til andelsboligforening

Ny dobbelt ladestander til andelsboligforening

Endnu en forening fik nu sat strøm til deres parkeringspladser med en dobbelt ladestation. Den nye ladestander til andelsboligforeningen er den første ud af 3 stk. – og de har allerede fået sat fundamenterne til de næste. Det gør udvidelsen endnu nemmere til fremtiden når behovet opstår. Ladeløsningen forsynes med 63A fra et nyt elskab hvor foreningen har købt ny strøm til formålet. Læs mere om tilslutningsgebyr her.

I forbindelse med gravearbejdet skulle der skæres 20 meter i asfalt – og den opgave blev hurtigt løst med én af drivee’s samarbejdspartnere. Se før og efter billeder nedenfor. 

Få et uforpligtende tilbud nu

Før

ladestander til andelsboligforening

Efter

gravearbejde - asfalt

Hurtig udvidelse hvis behovet opstår

Når beboeren i foreningen løbende får nye elbiler, så er det hurtigt og nemt at udvide med flere ladestationer, da der er blevet etableret 3 fundamenter. Det vil sige, at der er mulighed for at udvide med 2 stk. dobbelt ladestationer yderligere, og det giver stor fleksibilitet til fremtiden. Hvert fundament har et rødt trykrør fremført under jorden således at der ikke skal udføres yderligere gravearbejde. 

Lukket ladestander til beboerne i andelsboligforeningen

Eftersom det er andelsboligforeningen, som ejer hele ladeløsningen, så har de valgt at gøre hele anlægget lukket til eget brug. Det betyder at ingen udefra kan komme forbi og oplade sin elbil, medmindre at de har fået en invitation. 

Skæring i asfalt

Går I også med tanker om at få etableret en ladeløsning i jeres andelsboligforening, men tror gravearbejde og skæring i asfalt er en stor omgang? Så hjælper vi jer gerne videre med et komplet tilbud på hele opgaven inkl. gravearbejde. 

Skriv til os nedenfor eller se mere her. Vi hjælper jer gerne videre med en driftsikker ladestander til jeres andelsboligforening.