Opførelse af ladestation i Odsherred

Ladestation i Odsherred

Fælles ladestation hos boligforening i Odsherred 

Endnu en boligforening har valgt en ladeløsning fra drivee inkl. komplet etablering. I den forbindelse er der blevet etableret 2 ladeudtag, som kan benyttes for alle beboere i boligforeningen. Strømprisen fastsættes selv af boligforeningen selv, og kan være med til at tilbagebetale etableringsomkostningerne. 

I tilbuddet er følgende bl.a. at bemærke:

  • Etablering af nyt 35A elskab til denne ladeløsning
  • 25 meter gravearbejde
  • Boligforeningen fastsætter selv deres egen strømpris 
  • Afgiftsrefusion på 1,12kr./kWh bliver automatisk tilbagebetalt (derfor kan boligforeningen fastsætte en meget lav strømpris til resten af beboerne)
  • Boligforeningen ejer ladeløsningen 100% selv
  • Mulighed for at gøre udvalgte ladepunkter offentlige
  • Ingen fast månedlig ydelse – blot et gebyr pr. kWh til drivee

Komplet ladeløsning

drivee har sørget for installation, gravearbejde, montering, test og efterfølgende drift og administration. Denne komplette ladeløsning gør det nemt for boligforeninger, at få etableret ladeløsninger uden store bekymringer og underleverandører. drivee tager hånd om hele processen, og afslutter altid med en test af hele systemet. Såfremt boligforeningen ønsker at tilbyde opladning til andre på denne ladestation i Odsherred kommune, så er dette ligeledes en mulighed. 

Abonnement

I denne ladeløsning er der taget udgangspunkt i abonnement FREE inklusiv en skræddersyet løsning. Med dette abonnement er der ingen fast månedlig ydelse men udelukkende et mindre gebyr for den samlede omsætning (omsætningssplit). Strømprisen fastsættes af boligforeningen selv og får refunderet eventuelt overskud af indtægter samt den elafgift, som boligforeningen har til gode baseret på en samlet rapport der genereres i drivee’s smarte administrationsprogram.

Kontakt os og få et tilbud nedenfor

Du kan også læse mere her.