drivee x Hubject

drivee x Hubject

Internationalt ladenetværk

Det er med stor glæde, at det nu kan annonceres at drivee og Hubject har indgået samarbejde omkring eRoaming. Med Hubject om bord og deres internationale netværk af ladepunkter giver det vores kunder øjeblikkelig adgang til talrige nye ladestationer i hele Europa – men først og fremmest i Danmark. Ingen geografiske begrænsninger, ingen komplicerede forhandlinger. Et samlet, åbent eRoaming -netværk til problemfrit opladningsoplevelse.

300.000 ladepunkter

Med samarbejdet kan vi tilbyde vores kunder opladning på over 300.000 ladepunkter – direkte igennem drivee appen uden bøvl. Det vil sige, at vores kunder blot skal benytte én app til opladning af elbilen tusindvis af steder. Det er unikt og giver en fantastisk brugeroplevelse. 

drivee og Hubject

Mere synlighed for ladepunkter

Udover at vores kunder kan benytte drivee appen til opladning på et enormt ladenetværk, så øger det synligheden for vores offentlige ladepunkter. Det vil sige at alle ladepunkter, som drives at drivee, bliver en del af det store internationale ladenetværk. Derfor kan andre software platforme nu få gavn af offentlige ladepunkter fra drivee.

Operatører som E.ON, Clever, Spirii, Elli, Porsche, Plugsurfing, NewMotion og opladningsservices fra de største bilmærker i verden kan nu se drivee’s ladestandere på deres kort.