Ladeløsning til virksomhed på vestkysten

Offentlig ladeløsning på Vestkysten

Axelgaard.org og drivee har indgået samarbejde omkring opførelse af ladeløsning til deres virksomhed på Vestkysten. Samarbejdet er etableret på baggrund af en øget interesse i opladning af elbiler fra virksomhedens gæster på 4 lokationer. Det er et lille skridt, men vigtigt skridt, i den rigtige retning, for at gøre Vestkysten elektrificeret. 

Schneider-Electric – EVLINK Terrain

Der er blevet etableret ladestationer fra Schneider-Electric med 2 ladeudtag på hver lokation, hvilket giver mulighed for op til 22kW opladning. Axelgaard.org har ønsket en driftsikker, pålidelig og enkel ladeløsning med logo på fronten af ladestationen – og derfor faldt valget på denne model. Hvis der ønskes andre typer eller modeller er vi også integreret med de fleste producenter i Europa.  

Ladeboks til firmabilen

I forbindelse med etableringen af den offentlige ladeløsning ønskede Axelgaard.org ligeledes en hjemmelader til deres firmabiler hjemme hos deres medarbejdere og ledelse. Ladeboksene kan monitoreres gennem vores administrationsprogram og forbruget kan aflæses hvorefter virksomheden kan godtgøre medarbejderen for den forbrugte strøm. 

Opladning til gæster 

Med den nye ladeløsning kan gæster og offentlige oplade deres elbil til en lav kWh-pris, hvilket gør det utrolig attraktivt. Strømprisen er fastsat af Axelgaard.org og opladning er tilgængelig for alle. Axelgaard.org er first-mover i det vestjyske område med etablering af opladningsmuligheder til turister. 

Fremtidssikker ladeløsning

På de lokationer hvor forsyningsforholdene tillader en fremtidig udvidelse, er der fremført et overdimensioneret kabel således at ladeløsningen hurtigt kan udvides. Det gør det endnu billigere at etablere nye ladestationer i fremtiden. 

Interesseret i at høre mere?

Ring og få et uforpligtende tilbud

73 111 300

Nedenfor ses et lille udpluk af de producenter som vi er integreret med.