Opførelse af ladestation til boligforening i nørre-snede

Nyt samarbejde i midtjylland

drivee har netop monteret og installeret 5 stk. nye dobbelt ladestationer fra ALFEN hos en boligforening i midtjylland. Det betyder bl.a. at beboerne i bygningerne kan drage nytte af billig opladning samt en offentlig ladestation i Nørre Snede. Det gør det muligt for de omkringliggende huse at få opladt elbilen – et stort skridt i den rigtige retning for den lille flække i Midtjylland. 

Offentligt ladepunkt

Ejendomsadministratorerne af NAMA PARKEN har besluttet at gøre 1 ladestation ud af 5 ladestationer i alt offentlig. Det betyder, at indbyggerne i Nørre Snede kan oplade elbiler til en billig strømpris som fastsættes af boligforeningen selv. Det kan dermed selv bestemt og fastsætte strømprisen – både for deres beboere og offentlige. 

Tilkøb af nye ampere

Hele ladeløsningen tilkobles en komplet ny installation som boligforeningen har valgt at investere i. Det betyder, at ladeløsningen drives på sin egen forsyning, hvilket ikke har effekt på selve boligforeningens forsyning. 

Det er derfor nemt at udvide såfremt det bliver nødvendigt i fremtiden. 

ALFEN DUAL ladestationer

Boligforeningen har valgt ALFEN som ladeproducent hvilket sikrer en installation af top-kvalitet. drivee anbefaler altid ladestationer af hej kvalitet – og denne gang faldt valget på ALFEN.