Ladestation til bofællesskab

Ladeboks til bofællesskab

Ny ladestation til bofællesskab i Roskilde

Denne gang har drivee etableret 2 stk. dobbelt ladestationer til et bofællesskab i Roskilde, hvor alle beboere nu kan benytte og drage nytte af deres helt egne ladestationer. Det betyder helt konkret, at de kan oplade op til 4 elbiler samtidig på deres dedikerede elbil-opladning-parkeringspladser. Ladestationerne er produceret af producenten Alfen, som er en velkendt hollandsk virksomhed der laver nogle af Europas mest stabile ladestationer. 

ladestation til bofælleskab i Roskilde
ladestation til bofælleskab på Sjælland

Opgradering af forsyningsforhold

Ladeløsningen er blevet etableret på bofælleskabets eksisterende forsyning, hvor der er blevet opgraderet fra 35A til 63A på samme elmåler. Det har gjort, at etableringsomkostninger har været meget lav. Ladestationerne forsynes derfor med bygningens eksisterende strøm, og kan oplade op til 22kW. Derudover er de etableret statisk lastbalancerring, således at kablerne ikke overbelastes. 

Totalenterprise

drivee har stået for hele enterprisen. Dette er både tilmelding af ekstra ampere, gravearbejde, installation, test, idriftsættelse og den efterfølgende drift. Det er en stor fordel når omkostningerne for etablering skal holdes nede – det har været en alt i én pakkeløsning i samarbejde med Slott-Electric.

Den nye ladestation til deres bofælleskab etableres med drivee FREE abonnement. Foreningen fastsætter hermed selv strømprisen, og der er intet månedligt abonnement. Der vil kun være et gebyr pr. kWh såfremt der er forbrug på ladestationen. Nemt og enkelt uden de store administrationsomkostninger. 

Kontakt os for tilbud

Skal jeres forening eller bofælleskab også have etableret en ladestation eller en større fælles ladeløsning? Så kontakt os gerne for et tilbud. Se flere referencer her.