Ladeløsning til parkeringskælder

Ladeløsning til parkeringskælder

Endnu en færdiggjort ladeløsning til parkeringskælder

drivee har endnu engang sørget for idriftsætning af en ladeløsning i en parkeringskælder i København V. Det betyder, at det nu er muligt for beboerne at oplade sin elbil, såfremt de har købt sin egen ladeboks til sin parkeringsplads. Det er muligt med tiden at tilkøbe sin egen private ladeboks, såfremt beboeren får behovet. 

ladebox til parkeringskælder
ladeboks til parkeringskælder

drivee sørger for afregning

Hver beboer betaler for sit eget forbrug efter hver endt opladning, og drivee sørger for at fakturere. Det betyder, at foreningen ingen administration har, og at drivee sørger at hver beboere betaler for sine opladninger da hele ladeløsningen er tilsluttet en fælles elmåler. 

Det er vigtigt med en fælles ladeløsning

Hvorfor er det egentlig så vigtigt med en fælles ladeløsning i en parkeringskælder? Det skyldes at de fleste ejendomme ikke har nok strøm til at hver beboer blot kan tilslutte sin egen ladeboks – det kræver at man i fællesskab vælger en ens ladeløsning, som kan ladtbalancere, og på den måde undgå overbelastning og strømnedbrud. Du kan læse mere om vores ladeløsninger her

Vil I have et tilbud?

Mangler jeres forening også et tilbud på en ladeløsning til jeres parkeringskælder? Vi kan både stå for at etablere selve infrastrukturen og den efterfølgende drift og vedligeholdelse af hele anlægget.