Ladeløsning til hotel

ladeløsning til hotelkæde

Hotelkæde fik ny ladeløsning i København

I november blev der etableret en ny ladeløsning til hotel i indre København, som er dedikeret til hotellets gæster. Ladeløsningen er etableret i hotellets baggård, hvor gæsterne kan leje en plads, og dermed få mulighed for opladning af sin elbil til en favorabel pris. Hotellet bestemmer selv strømprisen, og drivee drifter løsningen.  

ladeboks til hotel
ladestation til hotel
ladestander til hotel

En skalerbar ladeløsning

Ladeløsningen, som hotel-kæden har fået etableret, er skalerbar til yderligere hoteller rundt omkring i København. Det vil sige, at det er samme system, som benyttes til alle de andre hoteller og de forskellige receptioner kan vidensdele internt. 

Det vil være drivee som driver alle ladestationer hos hotellet, hvor det er muligt at trække rapporter ud, forbrugsdata, og identificere hvor ladeløsningen performer bedst af alle lokationer. 

Mulighed for indtjening

Hotellet fastsætter selv strømprisen, og det er muligt at tilbyde diverse promo-koder til nye gæster eller som en velkomst-gave. Der er derfor mange muligheder for at justere og personliggøre sin ladeløsning. 

Hvem har stået for installationen?

Det er hotellets egen elektriker, som har stået for installationen af ladeløsningen, og drivee har blot leveret ladestationer, som på forhånd er tilkoblet drivers administrationsprogram. Det er derfor nemt og enkelt for elektrikeren at idriftsætte ladeløsningen, da de har være konfigureret på forhånd. det har derfor denne gang ikke været drivee’s egen el-afdeling, som har stået for installationen. 

Er I på udkig efter et tilbud på jeres nye ladeløsning? Så se mere her.