DC ladestation certificering

DC Ladestation

drivee er blevet DC ladestation certificeret

drivee har fået DC ladestation certificering, hvilket betyder, at vi nu kan installere, drive og yde service på DC ladestationer fra Autel, som vi fremover vil kunne tilbyde til vores partnere og kunder rundt omkring i Danmark. Det er et vigtigt skridt i den videre udvikling af drivee’s ladeløsninger, som gør, at vi kun kan tilbyde endnu flere skræddersyede ladeløsninger til vores kunder. 

DC ladestation installatør
DC ladestation certificering

På kursus i Holland

For at blive DC autoriseret installatør hos Autel har drivee været på kursus i Holland hos deres R&D. Det betyder, at vi nu har været igennem en komplet gennemgang af ladestationen, haft den i hænderne, og blevet undervist i hvordan ladestationen fungerer i praksis. Det er et meget vigtigt skridt for at kunne yde god service og vedligeholdelse på denne type ladestationer. Du kan læse mere om dem her.

Serviceaftale der giver mening

drivee`s serviceeftersyn af Autel – DC FAST 60-240 består af en ålig gennemgang af ladestationen, for at sikre optimal drift. Formålet ved servicebesøg er at sikre ladestationens oppetid, og at hindre utilsigtet fejl på ladestationen. For at sikre at ladestationen er fuldt funktionsdygtig, anbefales det, at der udføres et komplet serviceeftersyn 1 gang hvert år.

DC ladestationer fra 60 til 240kW

Vi kan nu tilbyde DC ladestationer fra 60 til 240kW, som gør det muligt at oplade sin elbil hurtigere end de normale AC ladestationer. Det er muligt at udvide DC ladestationen med ekstra effekt-moduler i fremtiiden såfremt det skulle blive nødvendigt. Det vil sige, at man kan nøjes med at købe 60kW ladestation og senere hen udvide med 3 stk. 20kW moduler. Herefter kan ladestationen levere 120kW. 

Kontakt os for at få et tilbud

Læs mere om dine investeringsmuligheder her