Ladeløsning i Kokkedal til boligforening

Jellerød have - 1

Endnu en ladeløsning til boligforening i Nordsjælland

I starten af 2023 påbegyndte drivee installationen af en ny ladeløsning til en boligforening i Kokkedal, som nu på 2 forskellige lokationer, således at beboerne nu kan oplade elbilen til favorable strømpriser, som de selv bestemmer og fastsætter. 

Ladestation i kokkedal
Ladestation i kokkedal 2

Disponible fundamenter til fremtidig udvidelse

Boligforeningen har forberedt den fremtidige udvidelse med 6 stk. disponible fundamenter (3 stk. på hver lokation), således at der ikke skal ekstra gravearbejde til når de ønsker at udvide med tiden. Det betyder, at de har sparret sig selv for yderligere omkostninger i forbindelse med udvidelsen i fremtiden, og det er en god ting at tænke lidt længere ud i fremtiden, når man etablerer et anlæg af denne størrelse. 

Opgaven udført med egne installatører

Installationsopgaven er udført med egne installatører, som har gjort processen nem og enkel i samarbejde med entreprenørerne. Det betyder, at drivee har stået for hele enterprisen og koordinationen med entreprenørerne. Står du og mangler en elektriker, kan du finde os her.

Variabel strømpris til beboerne

Den nye ladeløsning i Kokkedal til boligforeningen er etableret med drivee’s variable strømpris, som følger spot-prisen på timebasis. Det betyder, at beboerne kan oplade til de absolut billigste priser, hvis de finder de rigtige tidspunkter, og det er en stor fordel. Læs mere om drivee’s variable strømpris her.