Hurtiglader i Randers

hurtiglader i Randers

Ny hurtiglader i Randers etableret i samarbejde med drivee

I denne uge har drivee afleveret en nyetableret hurtiglader i Randers, som kommer til hele nabolaget til gavn. Ladestationen er offentlig tilgængelig for alle, og kan benyttes via drivee appen. Strømprisen følger spot-prisen på timebasis, så det giver mulighed for meget billig opladningspris. 

DC ladestation Randers
DC ladestation Nordjylland

Offentlig parkeringsplads til fri benyttelse

Ladestationen er placeret på virksomhedens egen offentlige parkeringsplads, som kan benyttes frit i forbindelse med opladning. Udover at det er muligt at lade på DC hurtigladeren, så er der også en AC ladestation på samme installation. 

Nedenfor kan du se en video af ladestationen. 

2 ladeudtag på 60kW

Den nye hurtiglader i Randers er etableret med 2 stk. 60kW ladeudtag, som gør det muligt at lade sin bil indenfor 1 time. Vil du gerne lære mere om forskellen mellem AC og DC opladning, så læs mere her.

Er du blevet interesseret I at få mere at vide omkring vores DC ladeløsninger, og hvordan du kan bruge det i din virksomhed, så kontakt os nedenfor. Vi hjælper dig videre med en komplet ladeløsning til din flåde af elbiler – både opladninger derhjemme og ved jeres kontorer.