Mobil ladeløsning – drivee x Solar

Mobil ladeløsning – i samarbejde med Solar 

drivee har i samarbejde med Solar udlejning og Nethire, lanceret den første fuldt mobile ladeløsning. Formålet er, at skabe bedre muligheder for virksomheder der er i gang med at omstille flåden, med at få opladt deres elbiler på byggepladser, events eller på andre opgaver, hvor der kræves en midlertidig ladeløsning.

Et bæredygtigt koncept

Løsningen er et tiltag, i retning af at kunne levere kritiske komponenter, til opførsel af det moderne, bæredygtige byggeri. Flere og flere virksomheder er allerede i gang med at omstille deres flåde til eldrevne køretøjer, og den mobile ladestander vil blive en vigtig ingrediens, når medarbejdere skal udføre opgaver langt fra hjemmet, eller i områder med dårlige muligheder for opladning af bilen.

Let at installere

drivee har i samarbejde med Soalr designet den flytbare ladestation, så den let kan flyttes med en palleløfter. Dette minimere installationen og letter opgaven for medarbejderen der skal flytte ladestationen i takt med, at byggeriet/eventet udvikler sig.

Ladestationen er født med et 10m gummikabel der er afsluttet i en 32A CEE stikprop, hvilket betydeligt letter opgaven for virksomheden, der ønsker at stille ladestanderen til rådighed.

Herudover er hver ladestation udstyret med en GPS-enhed, så kommende brugere ikke kører forgæves hvis stationen flyttes til den anden side af området. Lokationen bliver opdateret i takt med at ladestationen flyttes. 

Let at finde

Præcis som resten af drivee´s offentligt tilgængelige ladestationer, er de mobile ladestationer lette at finde. Da drivee er fuldt roaming compliant via Hubject (roaming portal), er ladestationerne synlige på tværs af apps og systemer. Dette øger både ladekvaliteten for bilejer og ladestander-lejer.

Events og festivaler

Den mobile ladestander er også et must-have til festivaler, store markeder, events og andre begivenheder hvor rejsende kommer langt, og skal bruge deres dag på lokationen. Muligheden for at kunne lade sin bil vil betyde meget for gæster ved begivenheder på tværs af landet.

Smarte funktioner for eventejer:

  • Uddel en voucher til gæster, der har tilkøbt særlig billet
  • Hold øje med indtægter
  • Lave start omkostninger
  • Hurtigt support via. drivee kundeservice