Ladeløsning i Nordsjælland

Ladeløsning i Nordsjælland 5

Ladeløsning i Nordsjælland til boligforening

Endnu en boligforening har nu fået etableret en ny ladeløsning til fælles brug, hvor alle beboeren kan få glæde af billig opladning på deres parkeringsplads. Hos denne boligforening er der blevet etableret 5 dobbelt ladestationer (10 ladeudtag), som alle kan benyttes af beboerne selv. Ladeløsningen er lukket til benyttelse for boligforeningens beboere udelukkende – gæster kan dog blive inviteret til at benytte dem. 

Ladeløsning i Nordsjælland 2
Ladeløsning i Nordsjælland 3

Totalentreprise 

drivee har stået for hele processen hvilket vedrører deltagelse på generalforsamling, indhentning af tilbud, koordinering med entreprenør, tilslutning af ny forsyning, montering, installation og den efterfølgende drift. Derfor har der ikke være nogen gnidninger mellem underleverandører, da drivee har stået for hele processen.

Gravearbejde og underskydning 

Der er både blevet udført styre underboring under hæk-arealer og skåret i asfalt hvor behovet har været der. Det har derfor være en ladeløsning, der har krævet en ekstern graver til at udføre opgaven. 

Tilslutning af ny forsyning

Ladeløsningen er blevet etableret på 2 forskellige områder af boligforeningens parkeringsareal. I hvert område er der blevet tilkøbt ny forsyning hos netselskabet og installeret nye teknik- og målerskabe dedikeret til ladeløsningen. Det gør løsningen meget fleksibel og driftsikker med mulighed for fremtidig udvidelse. Læs mere om vores løsninger her.

Bliv kontaktet og få et tilbud