drivee som ny ladeoperatør

Skift af ladeoperatør til drivee

ABF Marinafjordparken i Aalborg (andelsboligforening) har valgt at skifte til drivee, som deres nye ladeoperatør. Deres beslutning er truffet grundet mangelfuld drift og administration af deres tidligere ladeoperatør, som ikke ydede et tilfredsstillende driftsniveau på deres i alt 6 ladepunkter. 

Et skift til drivee som ny ladeoperatør, er ikke besværligt, og drivee sørger for en smertefri overgang til det nye system. Det betyder, at overtagelsen af systemet foregår hurtigt, og ofte kan ladeløsningen være oppe at køre samme dag som drivee’s teknikere har være op besøg. 

En lukket brugergruppe

ABF Marinafjordparken i Aalborg har besluttet kun at gøre deres ladeløsning tilgængelig for sine beboere. Det betyder, at der ikke er andre udefra, som kan komme forbi og oplade sin elbil. Med en lukket brugergruppe er det kun beboere, som har fået en invitation til systemet, som kan benytte sig at ladestationerne. 

Såfremt foreningen ønsker det, så er det en mulighed at gøre udvalgte ladepunkter offentlige. 

ABB terra ladeboks

drivee har overtaget 6 stk. ABB Terra AC ladestationer, og har monteret ny netforbindelse på alle ladepunkter. Hver ladeboks kan levere op til 22kW, hvilket er rigeligt til opladning derhjemme.

Strømprisen har foreningen besluttet at fastsætte til 2,95 kr. inkl. moms for sine beboere. Med denne strømpris betales ladeløsningen hurtigt tilbage igen, og drivee sørger for at tilbagebetale elafgiften til foreningen. 

Skal vi overtage jeres ladeløsning?

Er jeres boligforening træt af jeres eksisterende ladeoperatør på jeres ladepunkter, og ønsker I en ny med et bedre serviceniveau? Vi vil med glæde hjælpe jer med at skifte til drivee som ny ladeoperatør.

Kontakt os allerede idag for at høre mere om drivee’s koncept og løsning. 

Kontakt os nedenfor