Boligforening i Nordjylland fik etableret ladestationer

AB Hestia ladeboks

Ladestationer til boligforening i Nordjylland

A/B Hestia har valgt drivee til at projektere, montere, installere og drive deres ladestationer i deres boligforening. De har valgt drivee for at kunne fastsætte deres egen strømpris, og på den måde kunne opnå en endnu lavere strømpris end ved andre operatører. 

Ladestationerne er tilgængelige for beboerne i boligforeningen, og de har valgt selv at betale for strømmen. 

ladeboks nordjylland

Fastsættelse af strømpris

Boligforeningen har valgt at fastsætte en lav strømpris, og drivee sørger selvfølgelig for at refundere elafgiften ud fra deres forbrug. Det betyder, at de får 1,12 kr/kWh refunderet, og de skal ikke bekymre sig om refusionen. 

Gravearbejde

drivee har stået for hele processen hvor bl.a. gravearbejdet har været en stor del af opgaven. Der er blevet gravet 40 meter kabelrende hen til deres fællesforsyning, hvor ladestationerne er blevet tilkoblet. 

gravearbejde ladeløsning
gravearbejde ladeboks
gravearbejde ladestation

Lukket til beboerne

A/B Hestia har valgt at gøre ladeløsningen lukket til deres beboere, hvilket medfører at andre udefra ikke kan oplade på ladestationerne. Det er dog muligt, at lave differentieret strømpriser som varierer på baggrund af brugerne. Hvis der fx kommer gæster som ønsker at oplade sin elbil, så kan de oplade til en differentieret strømpris end beboerne kan. 

Vil I have et tilbud?

Skal jeres boligforening have et tilbud, så kontakt os allerede idag.