drivee har været på Alfen kursus

Alfen Kursus i Holland

Den stigende popularitet af elbiler har ført til øget efterspørgsel efter ladestandere. Derfor har drivee valgt at investere i et ladestanderkursus hos Alfen i Amsterdam, for at tillære sig dybdegående viden og træning omkring Alfen’s ladeløsninger, således at drivee har mulighed for at tilbyde endnu flere komplekse og skræddersyede ladeløsninger. 

Alfen er en førende europæisk producent af smarte og intelligente ladeløsninger og anden infrastruktur til energiløsninger. Kurset blev afholdt i Alfen’s hjemby. Kurset omfattede en række emner, herunder teori og praktisk træning, der er nødvendige for at forstå design, installation og drift af en ladestation.

Kurset var opdelt i flere sessioner, hvor deltagerne blev undervist i forskellige aspekter af ladestanderteknologi. Disse omfattede en introduktion til Alfen’s forskellige typer ladestationer 

Deltagerne blev også uddannet i forskellige sikkerhedsmæssige procedurer, der skal følges, mens man installerer og vedligeholder ladestationen. Dette omfattede håndtering af strømkilder og risikoen for overophedning og kortslutning. Der blev også lagt vægt på, hvordan man overholder nationale og internationale standarder og sikkerhedsbestemmelser.

Praktiske sessioner var også en del af kurset, hvor deltagerne fik mulighed for at installere en ladestation og foretage en fejlfinding på et virkeligt system.

I alt var kurset en værdifuld læringsoplevelse for drivee, og det vil være en værdifuld ressource i fremtiden.