2 stk. 80kW DC ladestationer i Vestjylland

DC ladestation i Vestjylland

80kW DC ladestation i Vestjylland

De nye DC ladestationer i Lemvig og Thyborøn på den danske vestkyst er en vigtig tilføjelse til områdets turist-infrastruktur. Disse ladestationer er blevet en uundværlig facilitet for elbilsejere, der besøger området, og har haft en positiv indvirkning på turismen.

Lemvig og Thyborøn er kendt for deres naturskønhed og attraktioner såsom Vesterhavet og Nationalpark Thy. Med indførelsen af DC ladestationer har turister nu mulighed for at oplade deres elbiler og udforske området uden at bekymre sig om rækkevidden af deres køretøjer. 

De nye ladestationer vil også skabe økonomisk fordele for lokale virksomheder. Turister, der stopper for at oplade deres biler, har mulighed for at udforske de omkringliggende butikker, restauranter og seværdigheder. 

Mulighed for variabel strømpris

Kunden, som ejer aldestationerne, har fuld ejerskab over ladestationerne hvilket betyder, at de selv bestemmer hvordan strømprisen skal konfigureres. Der er mulighed for at følge spot-prisen på timebasis, som varierer i løbet af dagen baseret på udbud og efterspørgsel på elmarkedet. Når efterspørgslen er høj, stiger prisen, og når den er lav, falder prisen. Ved at tilpasse prisen i overensstemmelse hermed kan ladestationerne opkræve mere i perioder med høj efterspørgsel og mindre i perioder med lav efterspørgsel. Dette hjælper med at styre belastningen på elnettet og opfordrer brugerne til at oplade deres biler, når der er mindre pres på strømnettet.

Den nye 80kW DC ladestation i Jylland ved Thyborøn er én af Danmarks med vestlige lokationer, og er unikt placeret. 

Download DC beregningsark

Vil du se om en DC ladestation kan være en god investering? Download beregningsarket. 

Vil du høre mere?

drivee er en førende udbyder af skræddersyede ladeløsninger til elbilsejere. VI tilbyder en bred vifte af ladeløsninger, der er designet til at imødekomme forskellige behov og krav hos både private og kommercielle kunder.

Vi skiller os ud ved at tilbyde skræddersyede ladeløsninger, der tager højde for kundens specifikke forhold, hvor vi foretager en grundig analyse af kundens elbilflåde, opladningsbehov, tilgængelig elkapacitet og budget. Baseret på denne analyse udvikler vi en optimal ladeløsning, der passer til kundens individuelle behov og ønsker.

En af vores fordele er vores dybdegående uforpligtende tilbud, som giver kunderne mulighed for at få et skræddersyet tilbud uden nogen forpligtelse eller betaling på forhånd. Dette giver kunderne frihed til at evaluere tilbuddet og beslutte, om det passer til deres behov og budget, inden de tager en endelig beslutning.

Samlet set er vi kendt for vores skræddersyede ladeløsninger og uforpligtende tilbud, der sikrer, at vores kunder får den mest optimale ladeløsning til deres elbiler.

Bliv kontaktet