Bliv klar til fremtiden

standard
69 kr./md.
pr. AC ladeport ekskl. moms
Standard drift og vedligehold
Standard kundeservice?
Mulighed for lukket brugergruppe
Fastsæt egen strømpris?
Fakturering af brugere
Adgang til forbrugsrapporter?
App til iPhone og Android
5% transaktionsgebyr
Bestil
Free
0,45 kr./kWh
ekskl. moms (afregnes efter forbrug)
Serviceaftale
Udvidet drift og vedligehold?
24/7 kundeservice?
Mulighed for lukket brugergruppe
Roaming inkluderet?
Opdatering af firmware?
Mulighed for afgiftsrefusion?
App til iPhone og Android
Ingen administration?
0% i transaktionsgebyr

*Kun til udvalgte kunder

Bestil

Vi er professionelle – og tilbyder alt i én løsning
En løsning til jeres behov

Vi tilbyder individuelle og skræddersyede ladeløsninger, så de passer til jeres behov i boligforeningen eller virksomheden. Har I brug for 2, 10 eller 50 ladeudtag – så finder vi en løsning. Vi har et stort udvalg af vores egne ladestationer – både med 1- og 2 udtag. De fås både vægmonteret, på beslag, pæle og fastmonteret ladestationer. 

I skal overveje, om I selv vil stå for elregningen eller om vi skal stå for betaling af strømmen. Mange boligforeninger og virksomheder ønsker så lidt administration som muligt, hvorfor vi kan tilmelde en ny elmåler i drivee’s navn, og derved betale for elforbruget for jeres ladeløsning. 

Markedsførende på pris

Vi går meget op i at etableringsomkostningerne er så lave som muligt. Det er vores mærkesag. Derfor kan I med garanti forvente en pris, der kan matche alle andre på markedet. Lad os give et uforpligtende tilbud på jeres samlede ladeløsning. Vi har ingen mellemled eller underleverandører – det vil sige, at vi har 100% styr på omkostningerne, og I får derved et retvisende tilbud på jeres ladeløsning. 

Vi anbefaler altid en fremtidssikker installation så udvidelse af jeres ladenetværk kan foregå til en lavere pris. En fremtidssikker ladeløsning vil være dyrere nu og her, men på sigt vil det betale sig. 

Alt samlet ét sted

Vi har vores egne leverandør, vores egne installatører og vores eget administrationsprogram. Det hele samlet ét sted hvorfor der ingen forstyrrende mellemled er i processen. Vi har kontorer i København, hvor I kan komme forbi til et møde – vi kommer også gerne forbi jer, og besigtiger jeres forhold. 

Kort tilbagebetalingstid

Med en ladeløsning fra drivee er der ingen høje etableringsomkostninger og ingen høje gebyrer. Vælger I enten vores STANDARD, PRO eller FREE abonnement er tilbagebetalingstiden kort, hvilket vil sige, at efter 36-48 md. er jeres nye ladeløsning tilbagebetalt, og herefter generer ladeløsningen overskud. 

Læs mere om tilbagebetalingstid
kreditkort

Automatisk fakturering 

Vi fakturerer brugerne automatisk. I kan selv bestemme elprisen, og I har tilgang til en komplet forbrugsoversigt.

smart energy management

Intelligent styring

Vores administrationssystem er intelligent og kan fejldiagnosticere og udbedre fejl på afstand. Derfor har I nærmest ingen nedetid, og er altid online. 

app

App

Brugerne kan kontrollere deres opladning, se forbrug, hente fakturaer automatisk og meget mere gennem vores app.

Vi tilpasser vores ladeløsning til jeres krav
Tilkøb og ekstraydelser

Vi tilbyder individuelle ladeløsninger – derfor har vi mange forskellige standere, pæle, beslag – allesammen med sit eget udtryk. Vælger I vores ladeboks og vil have dem placeret i det fri skal I tilkøbe standere som de kan monteres på. Vælger I vores ladestation kræver dette ikke ekstra tilkøb. Ønsker I blot at ladeboksen skal monteres på væg kan vi sagtens klare det.  Såfremt I ønsker nedgravede kabler er det også en mulighed. Se eksempler på muligheder her. Ladestander til boligforeninger og virksomheder er en individuel løsning og kræver et fysisk møde. Kontakt os derfor allerede i dag. 

Hvilken ladestander?

Vi kan levere lige netop dét der passer til jeres behov. Om i har brug for én enkelt ladeboks med én udgang (én port), eller brug for flere udgange på samme ladestander, så kan vi imødekomme jeres behov. Samtidig har vi mange forskellige standere og vægbeslag. Alle vores ladestandere kan fjernaflæses, og I kan følge med jeres forbrug online. 

Hurtiglader

Elbiler kan lades op hurtigere med en 22kW AC ladestation eller en DC ladestation. Opladningstiden minimeres markant med en DC ladestation. Vi kan tilbyde flere forskellige typer. Både en 24kW DC, en 50kW DC eller en 300kW ladestation. På den måde kan I lade elbilen op på under 1 time. Der er også mulighed for blot at opgradere vores AC ladestationer til 22kW, men her er det vigtigt at kigge på elbilens begrænsninger. 

Læs forskellen på AC og DC Læs mere om forskellen på AC og DC opladning

Vi samarbejder med Hubject

Vi er en del af det internationale roaming-netværk, Hubject. Det giver en unik mulighed for at gøre jeres ladestandere tilgængelige for offentlige, hvorefter ladepunkterne vil figurere på de fleste software platforme.

Ligeledes er det muligt at benytte drivee appen til at starte og stoppe opladning på alle offentlige ladestationer. Det vil sige, at roaming på mere end 200.000 ladepunkter i hele Europa er muligt – betal direkte i drivee appen.  

drivee og Hubject

Ring og få en snak 

73 111 300

Få et uforpligtende tilbud
Lyder vores løsning som noget for jer?

Har vores ladeløsning vækket interesse, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud. Vi tager en samtale omkring jeres behov og økonomi – derefter kan vi komme videre. Kontakt os nedenfor.