Bliv klar til fremtiden

standard
69 kr./md.
pr. ladeport ekskl. moms
Drift og vedligeholdelse
Standard kundeservice?
Ladebrik til opladning?
Mulighed for lukket brugergruppe
Afgiftsrefusion?
App til iPhone og Android
Ingen ekstra udgifter/gebyrer
Bestil
Free
0,45 kr./kWh
ekskl. moms (afregnes efter forbrug)
Drift og vedligeholdelse
Udvidet kundeservice?
Fastsæt egen strømpris?
Opdatering af ladestandere?
Mulighed for lukket brugergruppe
Afgiftsrefusion?
Omsætningssplit?
App til iPhone og Android
Ingen ekstra udgifter/gebyrer?
Bestil

Vi er professionelle – og tilbyder alt i én løsning
En løsning til jeres behov

Vi tilbyder individuelle og skræddersyede ladeløsninger, så de passer til jeres behov i boligforeningen eller virksomheden. Har I brug for 2, 10 eller 50 ladeudtag – så finder vi en løsning. Vi har et stort udvalg af vores egne ladestationer – både med 1- og 2 udtag. De fås både vægmonteret, på beslag, pæle og fastmonteret ladestationer. 

I skal overveje, om I selv vil stå for elregningen eller om vi skal stå for betaling af strømmen. Mange boligforeninger og virksomheder ønsker så lidt administration som muligt, hvorfor vi kan tilmelde en ny elmåler i drivee’s navn, og derved betale for elforbruget for jeres ladeløsning. 

Sådan foregår forløbet

Hvor mange ladeudtag har I brug for? Hvad er jeres budget? Hvor skal de placeres? Disse spørgsmål skal I blot have styr på – resten klarer vi. Efterfølgende kommer vi forbi og besigtiger jeres parkeringsplads, hvor vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning til jer. 

Markedsførende på pris

Vi går meget op i at etableringsomkostningerne er så lave som muligt. Det er vores mærkesag. Derfor kan I med garanti forvente en pris, der kan matche alle andre på markedet. Lad os give et uforpligtende tilbud på jeres samlede ladeløsning. Vi har ingen mellemled eller underleverandører – det vil sige, at vi har 100% styr på omkostningerne, og I får derved et retvisende tilbud på jeres ladeløsning. 

Vi anbefaler altid en fremtidssikker installation så udvidelse af jeres ladenetværk kan foregå til en lavere pris. En fremtidssikker ladeløsning vil være dyrere nu og her, men på sigt vil det betale sig. 

Alt samlet ét sted

Vi har vores egne leverandør, vores egne installatører og vores eget administrationsprogram. Det hele samlet ét sted hvorfor der ingen forstyrrende mellemled er i processen. Vi har kontorer i København, hvor I kan komme forbi til et møde – vi kommer også gerne forbi jer, og besigtiger jeres forhold. 

Kort tilbagebetalingstid

Med en ladeløsning fra drivee er der ingen høje etableringsomkostninger og ingen høje gebyrer. Vælger I enten vores STANDARD, PRO eller FREE abonnement er tilbagebetalingstiden kort, hvilket vil sige, at efter 36-48 md. er jeres nye ladeløsning tilbagebetalt, og herefter generer ladeløsningen overskud. 

Læs mere om tilbagebetalingstid
kreditkort

Automatisk fakturering 

Vi fakturerer brugerne automatisk. I kan selv bestemme elprisen, og I har tilgang til en komplet forbrugsoversigt.

smart energy management

Intelligent styring

Vores administrationssystem er intelligent og kan fejldiagnosticere og udbedre fejl på afstand. Derfor har I nærmest ingen nedetid, og er altid online. 

app

App

Brugerne kan kontrollere deres opladning, se forbrug, hente fakturaer automatisk og meget mere gennem vores app.

Vi tilpasser vores ladeløsning til jeres krav
Tilkøb og ekstraydelser

Vi tilbyder individuelle ladeløsninger – derfor har vi mange forskellige standere, pæle, beslag – allesammen med sit eget udtryk. Vælger I vores ladeboks og vil have dem placeret i det fri skal I tilkøbe standere som de kan monteres på. Vælger I vores ladestation kræver dette ikke ekstra tilkøb. Ønsker I blot at ladeboksen skal monteres på væg kan vi sagtens klare det.  Såfremt I ønsker nedgravede kabler er det også en mulighed. Se eksempler på muligheder her. Ladestander til boligforeninger og virksomheder er en individuel løsning og kræver et fysisk møde. Kontakt os derfor allerede i dag. 

Hvilken ladestander?

Vi kan levere lige netop dét der passer til jeres behov. Om i har brug for én enkelt ladeboks med én udgang (én port), eller brug for flere udgange på samme ladestander, så kan vi imødekomme jeres behov. Samtidig har vi mange forskellige standere og vægbeslag. Alle vores ladestandere kan fjernaflæses, og I kan følge med jeres forbrug online. 

Hurtiglader

Elbiler kan lades op hurtigere med en 22kW AC ladestation eller en DC ladestation. Opladningstiden minimeres markant med en DC ladestation. Vi kan tilbyde flere forskellige typer. Både en 24kW DC, en 50kW DC eller en 300kW ladestation. På den måde kan I lade elbilen op på under 1 time. Der er også mulighed for blot at opgradere vores AC ladestationer til 22kW, men her er det vigtigt at kigge på elbilens begrænsninger. 

Læs forskellen på AC og DC Læs mere om forskellen på AC og DC opladning

Vi samarbejder med Hubject

Vi er en del af det internationale roaming-netværk, Hubject. Det giver en unik mulighed for at gøre jeres ladestandere tilgængelige for offentlige, hvorefter ladepunkterne vil figurere på de fleste software platforme.

Ligeledes er det muligt at benytte drivee appen til at starte og stoppe opladning på alle offentlige ladestationer. Det vil sige, at roaming på mere end 200.000 ladepunkter i hele Europa er muligt – betal direkte i drivee appen.  

drivee og Hubject

Indhold

Drift og vedligehold

Softwareopdatering

Lukket brugergruppe

Afgiftsrefusion

Serviceaftale

Online forbrugsoversigt

Fastsæt egen strømpris

Fakturering af brugere

Omsætningssplit

Kundeservice og support

STANDARD

✔️

✔️

✔️

✔️

STANDARD

69 kr./md.

BESTIL

PRO

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

UDVIDET

129 kr./md.

BESTIL

FREE

✔️

24/7 Support: ✔️

24/7 Support: ✔️

24/7 Support: ✔️

24/7 Support: ✔️

24/7 Support: ✔️

✔️

✔️

✔️

UDVIDET

0,45 kr./kWh

BESTIL
vedligeholdelse
Drift og vedligehold

Nedetid kan være dyrt. Derfor sørger vi for, at jeres ladestandere altid fungerer – ellers kommer vi og genopretter den normale drift. Vi kan fejldiagnosticere online og ofte rette fejlen med det samme. 

Der henvises til vilkår og betingelser for yderligere oplysninger om drift og vedligeholdelse. 

Serviceaftale

Vores serviceaftale er essentiel for jer som boligforening eller virksomhed. Vi kommer 1 gang årligt fysisk på lokationen og tester om alt er som det skal være. Derudover sørger vi for at ladestanderne altid er opdateret med den nyeste firmware og vores kundeservice er tilgængelig fra 07-22 alle dage. 

Der henvises til vilkår og betingelser for yderligere oplysninger om drift og vedligeholdelse.  

Kundeservice og support

Vi sidder klar til at hjælpe jer hvis I oplever problemer. 

Standard kundeservice er alle hverdage mellem 08-16.
Udvidet kundeservice er alle dage mellem 07-22.

Afgiftsrefusion

I får selvfølgelig afgiftsrefusion på 1,12 kr./kWh, når I enten vælger vores STANDARD eller PRO abonnement. 

Lukket brugergruppe

Ønsker I en lukket brugergruppe med specifikke forhold – så kan vi også klare dette. Brugergruppen får specifikke ladekort og specifik brugeradgang gennem vores app. 

Online forbrugsoversigt

I kan holde øje med jeres forbrug gennem vores online administrationsprogram. Derudover har vi mulighed for at give jeres adgang til endnu flere funktioner såfremt I ønsker mere kontrol over jeres flåde. Vi tilpasser blot vores løsning.

Fastsæt egen strømpris

Skal jeres medarbejdere eller beboere købe strømmen billigere af jer? Så kan vi sørge for at faktureringen til brugeren foregår til en lavere kWh-pris. 

Fakturering af brugere

Vi kan fakturere brugeren direkte så I får dækket udgifter til strømmen. Hvert kvartal overfører vi pengene til jer, og I har tilgang til en komplet forbrugsoversigt. 

Omsætningssplit

Ønsker I at tilbyde opladning af elbilen til andre udefra? Så finder vi en god aftale hvor I kan tjene penge på at have en ladestander etableret. 

I nogle tilfælde er det muligt at få offentlig støtte såfremt I vælger at gøre jeres ladestander offentlig. 

App

Beboere/medarbejdere kan tilgå  ladestanderne gennem vores app. Her kan de starte og stoppe en opladning, se status, sætte en timer og meget mere. Hver bruger har sin egen konto, som registrerer præcis hvor meget forbrug brugeren har haft. Det hele foregår automatisk og I har tilgang til en forbrugsoversigt over jeres ladenetværk. 

Læs mere om vores app

Ring og få en snak 

73 111 300

Få et uforpligtende tilbud
Lyder vores løsning som noget for jer?

Har vores ladeløsning vækket interesse, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud. Vi tager en samtale omkring jeres behov og økonomi – derefter kan vi komme videre. Kontakt os nedenfor.