Skræddersyet til dig

Komplet abonnementsløsning (online kontrol via app, afgiftsrefusion og fjernaflæst elmåler)  

Skræddersyet til dig

Online kontrol via app, afgiftsrefusion og fjernaflæst elmåler.  

Ladeboks til boligforeninger og virksomheder

Hvad indeholder abonnementet?

Abonnementet gør det først og fremmest muligt for dig at få elafgiften tilbagebetalt. Derudover medfølger en ladeboks er af høj kvalitet, med online forbindelse, hvilket gør det muligt at fjernaflæse dit forbrug. Ladeboksen kan kontrolleres via vores app hvor du kan se forbrug, sætte en timer, vise hvad du skal have tilbagebetalt i elafgift samt mange flere funktioner.

Pakken koster 7999,- kr. i installationsgebyr, hvorefter du betaler 69,- DKK pr. md. for et abonnement med afgiftsrefusion, app og service. 

Ladeboks med abonnement

Vil du gerne have mulighed for afgiftsrefusion, og få 1,12 kr/kWh refunderet af den strøm som du bruger? Såfremt dit kørselsbehov er mellem 8.000 – 52.000 er den billigste ladeløsning med abonnement. Vi tilbyder et fast installationsgebyr hvorefter du blot lejer ladeboksen af os. Hermed har du adgang til vores app, afgiftsrefusion* og serviceaftale.

*Dette tilbud gælder til private husstande, som ikke har solceller eller gør brug af elvarmeordning. Du kan få et abonnement hos os såfremt ladeboksen kan fjernaflæses hvilket alle vores ladebokse kan. 

Hvad koster installation af ladeboks?

Vi tilbyder et fast installationsgebyr hvorefter du blot betaler et månedligt abonnement. Vores abonnementsløsning sikrer, at du kan få afgiftsrefusion, og så har vi sørget for, at installationen er hurtig, enkel og sikker. En installation indeholder et kombirelæ, og fremføring af kabel til ladeboksen. Dernæst skal ladeboksen tilkobles til vores administrationsprogram, og til slut gennemføres en test

Du kan dog kun få installeret ladeboksen af vores egne installatører eller samarbejdspartnere. 

Hvad er den billigste opladning?

Det kan være svært at skabe sig et komplet overblik over hvilken ladeløsning der er mest økonomisk for dig. Der er mange parametre som du skal tage højde for når du vælger en ladeløsning, og du skal samtidig tage højde for kvalitet, teknologi og service. Nedenfor kan du læse mere om omkostningsberegning for henholdsvis opladning af elbil og plug-in hybrid

opladning af elbil i sommerhus

Intelligent opladning

Oplad din elbil når strømmen er billigst gennem vores app. Sæt blot et mål for opladningen – herefter sørger vores algoritme for at oplade på de billigste tidspunkter. 

vedligeholdelse

Opdatering og service

Med et abonnement hos os sørger vi for, at din ladeboks altid er opdateret og klar til brug. Du lejer ladeboksen af os og skal ikke tænke på noget. 

kreditkort

Afgiftsrefusion

Du får tilbagebetalt afgiften for den forbrugte strøm af os. Det foregår helt automatisk og vi gør det én gang pr. kvartal. 

app

App

Kontroller din ladeboks gennem vores app. Sæt en timer til at starte opladningen på bestemte tidspunkter og oplad til den billigste elpris. 

Bliv kontaktet
Lyder vores løsning som noget for dig?

Har vores ladeløsning vækket interesse, så kontakt os endelig for et uforpligtende snak. Vi tager en samtale omkring hvad der giver mening for dig.