Ladeboks med afgiftsrefusion

Danmarks billigste alt i én løsning med automatisk refusion 

Ladeboks med afgiftsrefusion

Installation + ladeboks kun 7.999 kr. inkl. moms

Sådan foregår processen

Du ejer ladeboksen 

Når du bestiller hos drivee ejer du ladeboksen 100% selv, og der er altså intet restbeløb, som du skal tage stilling til såfremt du opsiger abonnementet. 

Husk altid at undersøge om du ejer ladeboksen selv – mange andre ladeoperatører tilbyder pakkeløsninger, hvor kunden lejer ladeboksen, hvilket kan ende med at være en dyr fornøjelse for dig.

Hvilken ladeboks?

Vi benytter en ladeboks fra den norske ladeboks-producent, Easee. Det er en ladeboks af høj kvalitet, som passer godt som privat hjemmeladestation. Derudover fås den i mange forskellige farver, som du kan vælge under checkout-processen. 

Hvad er leveringstiden?

Vi har i øjeblikket kun 4-5 ugers leveringstid på hele Sjælland. Derfor skal du ikke vente lang tid på at få din nye ladeboks installeret af en af vores erfarne installatører. 

LADEBOKS MED REFUSION

Vælg imellem 3 pakker

drivee PRO-installation
10.999 kr.
Abonnement til 69 kr./md.

Inkl. pro-installation, ladekabel, kabelholder og ladebrik

Inkl. 6m ladekabel?
Inkl. kabelholder?
Inkl. drivee ladebrik?
Intet restbeløb?
Fjernaflæsning
Afgiftsrefusion?
Service og drift?
Læs pro-installationen
Køb
drivee ladeboks
5.499 kr.
Abonnement til 69 kr./md.

Ekskl. installation

Intet restbeløb?
Fjernaflæsning?
Afgiftsrefusion?
Service og drift?
Køb

Vil du skifte fra et fastprisabonnement?

Har du allerede en ladeboks installeret, og ønsker at skifte til drivee, så tilbyder vi at demontere din eksisterende ladeboks med vores aut. installatører og montere, installere og teste den nye ladeboks for kun 7.499 kr. inkl. moms. Dette tilbud gælder for alle kunder, som har en eksisterende installation so overholder gældende lovgivning. 

Bestil nedenfor og væg “Eksisterende installation” under “Lokation”

Bestil (eksisterende installation)

Vi kontakter dig, når du har bestilt

Vi udfører installationer hver eneste dag – og vores leveringstid er mellem 4-5 uger fra bestilling til færdiggjort installation. Det eneste du skal gøre er at gennemføre en bestilling på vores hjemmeside, og herefter kontakter vi dig angående installationsdato, som passer din kalender. 

Er du i tvivl om noget? Så ring til os på tlf. 73 111 300.

Ladeboks med abonnement

Vil du gerne have mulighed for afgiftsrefusion, og få 0,954 kr/kWh refunderet af den strøm som du bruger? Såfremt dit kørselsbehov er mellem 8.000 – 52.000 er den billigste ladeløsning med abonnement. Vi tilbyder et fast installationsgebyr hvor kunden ejer ladeboksen efterfølgende. Hermed har du adgang til vores app, afgiftsrefusion* og serviceaftale.

*Dette tilbud gælder til private husstande, som ikke har solceller eller gør brug af elvarmeordning. Du kan få et abonnement hos os såfremt ladeboksen kan fjernaflæses hvilket alle vores ladebokse kan. 

Hvad koster installation af ladeboks?

Vi tilbyder et fast installationsgebyr hvorefter du blot betaler et månedligt abonnement. Vores abonnementsløsning sikrer, at du kan få afgiftsrefusion, og så har vi sørget for, at installationen er hurtig, enkel og sikker. En installation indeholder et kombirelæ, og fremføring af kabel til ladeboksen. Dernæst skal ladeboksen tilkobles til vores administrationsprogram, og til slut gennemføres en test

Du kan dog kun få installeret ladeboksen af vores egne installatører eller samarbejdspartnere. 

Hvad er den billigste opladning?

Det kan være svært at skabe sig et komplet overblik over hvilken ladeløsning der er mest økonomisk for dig. Der er mange parametre som du skal tage højde for når du vælger en ladeløsning, og du skal samtidig tage højde for kvalitet, teknologi og service. Nedenfor kan du læse mere om omkostningsberegning for henholdsvis opladning af elbil og plug-in hybrid

Ja tak, jeg vil gerne bestille

Når du har bestilt, vil du herefter hurtigst muligt blive kontaktet af en af vores kundeservicemedarbejdere for at booke en installationsdato.

Bestil ladeboks
vedligeholdelse

Opdatering og service

Med et abonnement hos os sørger vi for, at din ladeboks altid er opdateret og klar til brug. Du ejer ladeboksen, og skal ikke tænke på noget. 

kreditkort

Afgiftsrefusion

Du får tilbagebetalt afgiften for den forbrugte strøm af os. Det foregår helt automatisk og vi gør det én gang pr. kvartal. 

app

App

Kontroller din ladeboks gennem vores app. Hold øje med dit forbrug, og se et komplet overblik over afgiftsrefusionen. 

Bliv kontaktet
Lyder vores løsning som noget for dig?

Har vores ladeløsning vækket interesse, så kontakt os endelig for et uforpligtende snak. Vi tager en samtale omkring hvad der giver mening for dig.