Ladeboks med refusion

Danmarks billigste alt i én ladeløsning med automatisk refusion og installation*

7.995 kr. inkl. moms

Bestil installation
*Læs Standard-installationen

Bemærk! Abonnementet nedjusteres til 29 kr./md. d. 01.01.2023 

Zaptec GO ladeboks

Ladeboks med refusion

Danmarks billigste alt i én løsning med automatisk refusion 

7.995 kr. inkl. moms

Bestil installation

Bemærk! Abonnementet nedjusteres til 29 kr./md. d. 01.01.2023 

Sådan foregår processen

Du ejer ladeboksen 

Når du bestiller en ladeboks ejer du den 100% selv, og der er altså intet restbeløb, som du skal tage stilling til såfremt du opsiger abonnementet. 

Husk altid at undersøge om du ejer ladeboksen selv hus andre operatører – mange andre ladeoperatører tilbyder pakkeløsninger, hvor kunden lejer ladeboksen, hvilket kan ende med at være en dyr fornøjelse for dig.

 

Vi kontakter dig, når du har bestilt

Vi udfører installationer hver eneste dag – og vores leveringstid er mellem 2-3 uger fra bestilling til færdiggjort installation. Det eneste du skal gøre er at gennemføre en bestilling på vores hjemmeside, og herefter kontakter vi dig angående installationsdato, som passer din kalender. 

 

Ladeboks med abonnement

Med vores serviceabonnement får du refunderet elafgiften af den strøm som du bruger på opladning af din elbil. Det vil i langt de fleste tilfælde kunne betale sig, da en ladeløsning med afgiftsrefusion er den billigste ladeløsning for de størstedelen af danske bilister. 

*Dette tilbud gælder til private husstande, som ikke har solceller eller gør brug af elvarmeordning. 

drivee PRO-installation
10.995 kr.
Abonnement til 69 kr./md.

Inkl. pro-installation, ladekabel, kabelholder og ladebrik

Inkl. ladekabel?
Inkl. kabelholder?
Inkl. drivee ladebrik?
Intet restbeløb?
Fjernaflæsning
Afgiftsrefusion?
Service og drift?
Læs pro-installationen
Køb
drivee ladeboks
4.995 kr.
Abonnement til 69 kr./md.

Ekskl. installation

Intet restbeløb?
Fjernaflæsning?
Afgiftsrefusion?
Service og drift?
Køb

Vælg en farve som passer til din stil

Eksisterende installation?

Hvis du allerede har en ladeboks installeret, og ønsker at skifte til drivee, så tilbyder vi at demontere din eksisterende ladeboks med vores aut. installatører og montere, installere og teste den nye ladeboks for kun 6.995 kr. inkl. moms (spar 1.000 kr.).

Dette tilbud gælder for alle kunder, som har en eksisterende installation, der overholder gældende lovgivning. 

6.995 kr. inkl. moms

Bestil ladeboks (eksisterende inst.)
serviceaftale ladeboks
vedligeholdelse

Opdatering og service

Med et abonnement hos os sørger vi for, at din ladeboks altid er opdateret og klar til brug. Du ejer ladeboksen, og skal ikke tænke på noget. 

kreditkort

Afgiftsrefusion

Du får tilbagebetalt afgiften for den forbrugte strøm af os. Det foregår helt automatisk og vi gør det én gang pr. kvartal. 

app

App

Kontroller din ladeboks gennem vores app. Hold øje med dit forbrug, og se et komplet overblik over afgiftsrefusionen. 

Spørgsmål & svar

Alt om levering

Hvad er leveringstiden?

2-3 uger

Vi har i øjeblikket kun 2-3 ugers leveringstid på hele Sjælland. Derfor skal du ikke vente lang tid på at få din nye ladeboks installeret af en af vores erfarne installatører.

Alt om installationen

Hvilken ladeboks?

Vi benytter én af europas sikreste ladebokse

Vi benytter en ladeboks fra den norske ladeboks-producent, Zaptec. Det er en ladeboks af høj kvalitet, som passer godt som privat hjemmeladestation. Derudover fås den i mange forskellige farver, som du kan vælge under checkout-processen. 

Kan der forekomme ekstraydelser?

Ja, der kan godt forekomme ekstraydelser

Eksempler på omstændigheder, som kræver ekstra betaling:

  1. Hvis ladeboksen skal monteres på stolpe/stander væk fra huset, hvor kablet samtidig skal graves ned (vi anbefaler, altid at du selv står for gravearbejdet)
  2. Ladeboksen skal placeres længere væk end 7,5 eller 15 meter fra gruppetavlen. Hvis dette er tilfældet, faktureres kunden pr. meter kabel der fremføres ekstra + arbejdstimer. (dette afhænger af om du har valgt vores STANDARD eller PRO installation)
  3. Arbejdstid for montør overstiger 3,5 timer eller 5 timer inkl. kørsel (dette afhænger af om du har valgt vores STANDARD eller PRO installation)
  4. Jordelektroden har for stor modstand (over 100 ohm).
  5. Din eksisterende gruppetavle har ikke plads til et nyt kombirelæ (vi monterer blot en lille ny gruppetavle)

Alt om service og drift

Hvad koster det i måneden?

69 kr. i måneden

Vi tilbyder en fast abonnementspris, hvor du blot betaler et månedligt abonnement på 69 kr. inkl. moms. Abonnementet sikrer, at du kan få afgiftsrefusion, og så har vi gjort det enkelt at få udbetalt elafgiften hvert kvartal – det sker nemlig helt automatisk. 

Hvornår udbetales elafgiften?

Vi udbetaler hvert kvartal

Efter hvert kvartal laver vi en opgørelse over dit samlede forbrug og sender til dig via e-mail. Herefter udbetaler vi elafgiften til dig, når alle tallene er valideret, og når vi har fået refusionen udbetalt fra staten. Der går typisk op til 1 måned efter endt kvartal til du har pengene på din konto.  

Hvad er den billigste opladning?

Et abonnement med afgiftsrefusion er ofte billigst

Det kan være svært at skabe sig et komplet overblik over hvilken ladeløsning der er mest økonomisk for dig. Der er mange parametre som du skal tage højde for når du vælger en ladeløsning, og du skal samtidig tage højde for kvalitet, teknologi og service. Nedenfor kan du læse mere om omkostningsberegning for henholdsvis opladning af elbil og plug-in hybrid

Walbox Pulsar Plus ladeboks inkl. 5m kabel

Wallbox Pulsar Plus er til dig, som ønsker en lille kompakt ladeboks inkl. 5 meter type 2 ladekabel fastmonteret. Ladeboksen skal tilkobles dit lokale WiFi i huset, hvilket stiller nogle krav til din WiFI forbindelse for at ladeboksen kan fjernaflæses.

Ladeboksen kan levere op til 22kW på 3-faser og fås i sort samt hvid. 

8.995 kr. inkl. moms

Bliv kontaktet
Lyder vores løsning som noget for dig?

Har vores ladeløsning vækket interesse, så kontakt os endelig for et uforpligtende snak. Vi tager en samtale omkring hvad der giver mening for dig.