Få din helt egen hjemmelader med refusion

Fra 7.995 kr. inkl. moms

 

Sådan foregår processen

 

Vælg din pakke, som passer til dig

drivee STANDARD-installation
fra 7.995 kr.
Mulighed for abonnement og afgiftsrefusion

Inkl. standard-installation

Intet restbeløb?
Fjernaflæsning
Mulighed for afgiftsrefusion?
Mulighed for service og drift?
Læs Standard-installationen
Køb

Du ejer ladeboksen 

Når du bestiller en ladeboks ejer du den 100% selv, og der er altså intet restbeløb, som du skal tage stilling til såfremt du opsiger abonnementet. 

Husk altid at undersøge om du ejer ladeboksen selv hos andre operatører – mange andre ladeoperatører tilbyder pakkeløsninger, hvor kunden lejer ladeboksen, hvilket kan ende med at være en dyr fornøjelse for dig.

 

Vi kontakter dig, når du har bestilt

Vi udfører installationer hver eneste dag – og vores leveringstid er mellem 2-3 uger fra bestilling til færdiggjort installation. Det eneste du skal gøre er at gennemføre en bestilling på vores hjemmeside, og herefter kontakter vi dig angående installationsdato, som passer din kalender. 

 

Ladeboks med abonnement

Med vores serviceabonnement får du refunderet elafgiften af den strøm som du bruger på opladning af din elbil. Det vil i langt de fleste tilfælde kunne betale sig, da en ladeløsning med afgiftsrefusion er den billigste ladeløsning for de størstedelen af danske bilister. 

*Dette tilbud gælder til private husstande, som ikke har solceller eller gør brug af elvarmeordning. 

Vælg din pakke, som passer til dig

drivee PRO-installation
fra 10.995 kr.
Mulighed for abonnement og afgiftsrefusion

Inkl. pro-installation, ladekabel, kabelholder og ladebrik

Inkl. ladekabel?
Inkl. kabelholder?
Inkl. drivee ladebrik?
Intet restbeløb?
Fjernaflæsning
Mulighed for afgiftsrefusion?
Mulighed for service/drift?
Læs pro-installationen
Køb
drivee ladeboks
fra 5.195 kr.
Mulighed for abonnement og afgiftsrefusion

Ekskl. installation

Intet restbeløb?
Fjernaflæsning?
Mulighed for afgiftsrefusion?
Mulighed for service/drift?
Køb
vedligeholdelse

Opdatering og service

Med et abonnement hos os sørger vi for, at din ladeboks altid er opdateret og klar til brug. Du ejer ladeboksen, og skal ikke tænke på noget. 

kreditkort

Afgiftsrefusion

Du får tilbagebetalt afgiften for den forbrugte strøm af os. Det foregår helt automatisk og vi gør det én gang pr. kvartal. 

app

App

Kontroller din ladeboks gennem vores app. Hold øje med dit forbrug, og se et komplet overblik over afgiftsrefusionen. 

Spørgsmål og svar

Alt om levering

2-3 uger

Vi har i øjeblikket kun 2-3 ugers leveringstid. Derfor skal du ikke vente lang tid på at få din nye ladeboks installeret af en af vores erfarne installatører. Når du har bestilt, så kontakte vores kundeservice dig, hvorefter installatøren finder en tid til installation. Vi bestræber os på, at installere din ladeboks hurtigst muligt, men tager forbehold for enkelte forsinkelser. 

Med posten hjem til dig

Vi sender ladeboksen + tilbehør direkte hjem til dig. Det betyder, at du skal have afhentet pakken i din lokale postbutik inden installatøren kommer forbi for at installere ladeboksen. Vi sender ladeboksen til dig hurtigst muligt efter bestilling. 

Vi har en aftale med GLS omkring levering af pakker. 

Alt om installationen

Vi benytter én af europas sikreste ladebokse

Vi benytter Autel Maxicharger modelserien.

Opladning af din elbil kan nu være både hurtigere og mere bekvemt end nogensinde før med Autel Maxicharger 22kW. Denne avancerede ladestation er designet til at give dig en hurtig og problemfri opladningsoplevelse.

Autel Maxicharger 22kW har en Type 2 sokkel eller fastmonteret kabel, som passer til de fleste elbiler på markedet i dag. Det betyder, at du kan lade din elbil op på ingen tid, uanset mærke eller model. Den høje opladningskapacitet på 22kW sikrer, at din elbil er klar til kørsel på kort tid.

Men Autel Maxicharger 22kW er mere end bare en hurtig ladestation. Den er også udstyret med WiFi-forbindelse, som giver dig mulighed for at overvåge og styre ladestationen fra din smartphone eller tablet. Det betyder, at du kan starte og stoppe opladningen, overvåge opladningsprocessen og få notifikationer, når opladningen er færdig.

Autel Maxicharger 22kW er også utrolig sikker at bruge. Den er designet med en række sikkerhedsfunktioner, herunder beskyttelse mod overstrøm, overspænding og overophedning. Det betyder, at du kan lade din elbil op med fuld tillid til, at ladestationen beskytter både dig og din bil.

Alt i alt er Autel Maxicharger den perfekte ladestation til dig, der ønsker en hurtig og problemfri opladningsoplevelse. Med dens avancerede funktioner og høje opladningskapacitet kan du være sikker på, at din elbil altid er klar til at tage dig til din næste destination.

Ja, der kan godt forekomme ekstraydelser

Eksempler på omstændigheder, som kræver ekstra betaling:

  1. Hvis ladeboksen skal monteres på stolpe/stander væk fra huset, hvor kablet samtidig skal graves ned (vi anbefaler, altid at du selv står for gravearbejdet)
  2. Ladeboksen skal placeres længere væk end 7,5 eller 15 meter fra gruppetavlen (standard. eller pro-installation. Hvis dette er tilfældet, faktureres du pr. meter kabel der fremføres ekstra + arbejdstimer. (dette afhænger af om du har valgt vores standard- eller pro-installation)
  3. Arbejdstid for montør overstiger 3,5 timer eller 5 timer inkl. kørsel (dette afhænger af om du har valgt vores standard eller pro installation)
  4. Jordelektroden har for stor modstand (over 100 ohm).
  5. Din eksisterende gruppetavle har ikke plads til et nyt kombirelæ (vi monterer blot en lille ny gruppetavle)

Alt om service og drift

29 kr. i måneden (indtil elafgiften kommer tilbage)

Vi tilbyder en fast abonnementspris, hvor du blot betaler et månedligt abonnement på 29 kr. inkl. moms.

Abonnementet sikrer, at du også kan få afgiftsrefusion, og så har vi gjort det enkelt at få udbetalt elafgiften hvert kvartal – det sker nemlig helt automatisk. 

Vi udbetaler hvert kvartal

Efter hvert kvartal laver vi en opgørelse over dit samlede forbrug og sender til dig via e-mail. Herefter udbetaler vi elafgiften til dig, når alle tallene er valideret, og når vi har fået refusionen udbetalt fra staten. Der går typisk op til 1 måned efter endt kvartal til du har pengene på din konto.  

Et abonnement med afgiftsrefusion er ofte billigst

Det kan være svært at skabe sig et komplet overblik over hvilken ladeløsning der er mest økonomisk for dig. Der er mange parametre som du skal tage højde for når du vælger en ladeløsning, og du skal samtidig tage højde for kvalitet, teknologi og service. Nedenfor kan du læse mere om omkostningsberegning for henholdsvis opladning af elbil og plug-in hybrid

Bliv kontaktet
Lyder vores løsning som noget for dig?

Har vores ladeløsning vækket interesse, så kontakt os endelig for et uforpligtende snak. Vi tager en samtale omkring hvad der giver mening for dig.