Serviceaftale til ladeboks

Hvad er en serviceaftale til ladeboks?

Med en serviceaftale til ladeboks opnår du først og fremmest mulighed for afgiftsrefusion. Det er et ‘must have’, når du har en bil som skal oplades, fordi du dermed kun betaler for den rå el hos dit elselskab. Det fungerer på den måde, at du betaler din elregning med fuld afgiftsbelagt strøm til dit elselskab som normalt, og efterfølgende får du refunderet elafgiften af din ladeoperatør.

Hos drivee kan du få en af Danmarks bedste serviceaftaler til kun 69 kr. md. hvor du får den fulde elafgift tilbagebetalt. 

drivee serviceaftale

inkl. ladeboks + installation

Læs mere om priser
serviceaftale ladeboks

Elvarmeordningen

Du må ikke gøre brug af den såkaldte ‘elvarmeordning‘, da du ikke betaler fuld afgiftsbelagt strøm af dit forbrug. Du får derved allerede reduktion af din elregning, og derfor kan du ikke også få refunderet elafgiften fra ladeboksens forbrug. 

Solceller

Har du solceller, hvor du producerer din egen strøm, er det ligeledes ikke muligt at få refunderet elafgiften fra din ladeboks. Du skal derfor være opmærksom på, at hvis du enten gør brug af elvarmeordningen eller har solceller, så er du ikke berettiget til afgiftsrefusion fra din ladeboks – også selvom du har en serviceaftale til ladeboks. 

Hvad indeholder en serviceaftale?

Når du indgår en serviceaftale med en ladeoperatør og tegner et abonnement, får du, udover afgiftsrefusion, drift og vedligehold af din ladeboks. Det vil sige, at du altid kan regne med at have en ladeboks, som fungerer korrekt. Hvis din ladeboks, mod forventning, fejler, så kan du blot kontakte din ladeoperatør, og få dem til at kigge på problemet. 

Hos drivee har vi altid online adgang til fejldiagnosticering af vores ladebokse, hvorfor vi ofte kan fejlrette remote. Det er en stor fordel, når vores kunder har problemer med opladningen.  

Kontakt os 

Har du spørgsmål hjælper vi gerne

73 111 300

Læs mere om vores ladeløsning til private

Er du blevet interesseret i vores ladeløsning til private? Så kan du læse mere her.