Ladestander til taxachauffør

app til ladeboks

Opladning af taxa

Taxabranchen udvikler sig markant disse år, og flere taxa-elbiler kører rundt på vejene. Derfor øges behovet for installation af en ladestander hjemme hos taxachaufførerne selv. En ladestander til taxachauffør skal kunne holde øje med det specifikke forbrug således at taxafirmaet kan refundere strømprisen til chaufføren. 

Intelligent opladning

For at sænke udgifterne til opladning (strømmen), er det nødvendigt med intelligent opladning, som sørger for at planlægge opladningen om natten ud fra strømprisen, og på den måde sørger for at lade op til den billigste strømpris. Med drivee appen er dette en mulighed – her sættes blot en ‘timer’ og et ‘mål på opladning’ hvorefter den intelligente algoritme selv udregner opladningssessionen om natten. Vi benytter ELSPOT priser fra Energinet til at forudsige strømprisen (rå el).   

Erhvervsløsning til taxachauffør

Med en erhvervsløsning ejer taxafirmaet ladeboksen, og får installeret ladestander hjemme hos deres medarbejdere eller på deres parkeringspladser. Taxafirmaet får adgang til drivee’s administrationsprogram, og opnår derfor et komplet overblik over forbrug, tilstand og kontrolmuligheder over hele deres ‘flåde’. På den måde kan taxafirmaet selv holde styr på hvad der skal tilbagebetales af strømpris til de respektive medarbejdere. 

drivee sørger for at tilbagebetale elafgiften til taxafirmaet fra alle de ladepunkter hvis strøm der bliver betalt fuld elafgift på. Det vil sige, at den reelle strømpris er meget lav pr. kWh. 

Intelligent backend-system

Unikt overblik over forbrug – direkte til jeres regnskab og udbetaling til medarbejdere.

dynamisk lastbalancering

Privatløsning til taxachauffør

Med en privatløsning er der taxachaufføren selv, som ejer ladestanderen. Det er en privat ladestander til taxachauffør, som giver mulighed for at få tilbagebetalt elafgiften til chaufføren selv. Ladestanderen kan kontrolleres igennem drivee’s app, og taxachaufføren kan se hvad der tilbagebetales af elafgift i indeværende kvartal inde i selve appen. 

Ring og bestil

Installation af ladestander til taxachauffør

Vi sørger for montering, installation, test og efterfølgende administration. Vi leverer derfor en komplet ladeløsning, som du/eller jeres virksomhed kan bestille. Vi sørger altid for at holde omkostningerne nede da vi står for hele processen selv. Vi har vores egne projektledere, montører, og administrationsprogram således at der ingen mellemled er.