Ladestander til foreninger

ladestander til foreninger

Komplet ladeløsning til foreninger

Driver du en forening (boligforening, ejerforening, andelsforening) eller er beboer, og søger ladestander? Så kan vi hjælpe med at give et konkret tilbud på jeres behov. Vi er eksperter i ladestander løsninger til foreninger. Vi står for hele processen med egne installatører og eget administrationsprogram efterfølgende. 

Markedsførende på pris

Det kan være svært at gennemskue hvad den samlede pris bliver for jeres ladeløsning. Mange virksomheder har skjulte gebyrer i form af transaktionsgebyrer ved fakturering til beboere. Det er derfor dyrere end første tilbud umiddelbart viser. Nogle virksomheder tager helt op til 12% i transaktionsgebyrer når beboerne bliver faktureret. Vi har ingen transaktionsgebyrer men kun en fast månedlig pris for at tilbyde jer vores unikke løsning. Vi har samtidig vores egen app som alle jeres beboere får tilgang til, og alt bliver fjernaflæst og kontrolleret online. 

Fremtidssikker løsning

Vi rådgiver altid vores kunder til at få monteret en fremtidssikker løsning. Om 10 år kører der langt flere elbiler rundt på vejene end der gør nu, og derfor vil jeres forening have brug for endnu mere kapacitet. Derfor installerer vi altid en 22kW ladestander til foreninger – så kan vi altid forøge kapaciteten. Samtidig installerer vi kabler der kan holde til en større strømmængde end I har brug for nu og her. Installationsudgifterne er en smule højere nu og her, men på længere sigt er det en meget billigere løsning. 

Fast abonnementspris 

Vi tager udelukkende en fast abonnementspris pr. ladeport. Det vil sige at I kan regne jeres udgifter præcist ud hver måned og beboerne betaler kun for den strøm de bruger og ingen ekstra gebyrer. Samtidig får jeres forening refunderet elafgiften på 1,11 kr./kWh. Denne refusion kan I vælge at beholde i foreningen eller at beboeren får den udbetalt i forhold til det strømforbrug som person har haft. På den måde bliver opladning af elbilen langt billigere for beboeren. 

standard
279 kr./md.
pr. ladeport ekskl. moms
Drift og vedligeholdelse
Standard kundeservice
Ladebrik til opladning?
Lukket brugergruppe
Afgiftsrefusion?
Ingen ekstra udgifter/gebyrer
Bestil

Vores ladestander

Vi har mange forskellige ladeløsninger og ladestander til foreninger. Jeres behov afhænger af hvilken ladestander som vi anbefaler. Vi har både mulighed for at montere en ladeboks på separate standere, på vægge eller I kan få en ladestation som giver et mere professionelt udtryk. Se nedenfor eksempler på løsninger. 

ladestander boligforeninger

AC ladeboks monteret på stander

AC ladestation fast monteret

DC ladestation til boligforening

DC Ladestation fast monteret

Ladestander med 2 udgange

I langt de fleste tilfælde vil den bedste løsning for foreninger at vælge en ladestander med 2 udgange. Det fylder mindre på parkeringspladsen og omkostningerne er lavere. Hver ladestander har lastbalancering hvilket betyder at den balancerer strømme til rådighed mellem elbilerne. Hvis der kunne lader én elbil op, så leverer den fuld effekt til denne. Hvis der derimod lader to elbiler op på samme tid, så balancerer den effekten imellem dem. 

Ladestander med 1 udgang

Vi har også mulighed for at tilbyde en ladestander med én udgang. Det er også en god mulighed hvis jeres situation og behov passer til denne ladeboks. 

Egne installatører

Vi monterer jeres ladeløsning med vores egne installatører. Derfor er processen hele vejen igennem varetaget af os. Det betyder at når du gerne vil i kontakt med den aut. installatører, kundeservice eller projektlederen – så er det blot os som I skal tage kontakt til. Det er en stor fordel når processen skal være så enkel som muligt. 

Eget administrationsprogram 

Forbindelse, fjernaflæsning, diagnosticering, fakturering og kontrol foregår gennnem vores eget backend system. Derfor kan vi meget hurtigt foretage ændringer i jeres løsning såfremt I har behov for det. Måske skal I have flere ladebrikker og øget jeres lukket brugergruppe. Måske vil I sænke strømprisen som beboeren betaler. Måske vil I tilbyde jeres ladebokse til det offentlige ladenetværk og tjene penge på jeres ladeløsning. Det er op til jer – vi kan løse det hurtigt. 

 

Kontakt os nedenfor