VI står for installationen 
..og Vi står for driften

Vi giver et samlet tilbud på montering, installation og idriftsættelse af ladeløsningen. Vi forbinder ladeløsningen til vores administrationsprogram, og står for den efterfølgende drift og administration. 

vedligeholdelse

Intelligent backend

Vores administrationsprogram kan tilpasses til jeres ønsker, og I får egen adgang til jeres ladeløsning. På den måde kan I holde øje med alle data, som jeres ladeløsning genererer. 

Administrationsprogram

SMART APP

Vores administrationsprogram har tilknyttet en app, der kan bruges til at finde ladestandere, se om de er ledige, START og STOP opladning, fakturere kunden, registrere forbrug + mange flere funktioner

app

Hvilken ladeløsning har I brug for?

ladestander boligforeninger
DC ladestation til boligforening

Hvem er vi integreret med?

Ovenstående modeller til opladning af elbiler er dem, som vi anbefaler. Men vores backend system er integreret med de fleste modeller fra de mest kendte producenter i Europa. Hvis I derfor har specifikke ønsker til producenter, kan vi ofte imødegå dette.

Nedenfor ses et lille overblik over de virksomheder som vores administrationsprogram er integreret med. Bemærk dog at leveringstiden kan forøges en smule, såfremt en anden producent ønskes.

Hvad kan vi tilbyde?

Med drivee som administrator af jeres nye ladeløsning er I sikret teknologi der sætter nye standarder for skræddersyede intelligente ladeløsninger til elbiler. Vores løsning er beregnet til opladning af alle typer elbiler, og vi tilpasser vores forretningsmodel efter jeres behov og ønsker. Lastbalancering, fakturering af brugere, online app, afgiftsrefusion, adgang til backend er blot nogle få funktioner, som vi tilbyder. 

Vores koncept

Vi leverer både installation af lade-infrastrukturen (hvor vi står for montering og idriftsættelse), og efterfølgende drift, administration og vedligeholdelse gennem vores serviceaftaler (enten STANDARD, PRO eller FREE). En ladestander til erhverv er ikke kompliceret at sætte i drift – såfremt professionelle står for etableringen. 

Læs mere om priser her

Adgang til vores backend

Som kunde hos drivee har I mulighed for at få adgang til vores administrationsprogram som ”operatør”. Det vil sige, at I kan kontrollere jeres ladeløsning, se status og forbrug, genstarte, stoppe og trække rapporter ud. Det giver jer et helt unikt indblik i jeres ladeløsning, som ingen andre har adgang til.

Få et tilbud