Ladestander sommerhus

ladestander sommerhus

Få en ladestander installeret i dit sommerhus

I de fleste danske sommerhuse er der ikke mulighed for at få elbilen opladet direkte i indkørslen. De danske sommerhuse er slet ikke klar til den øgede mængde elbiler, som kører rundt på vejene, og dette skal der gøres noget ved. En ladestander i sit sommerhus gør det både mere sikkert at lade op og attraktivt at leje.

Gratis ladeboks og installation

Vi vil gerne have så mange sommerhusejere med på den elektriske fremtid som muligt. Derfor er vi gået sammen med udlejningsbureauerne for at gøre det endnu mere interessant for sommerhusejere at få installeret en ladestander i deres sommerhus.
 
Derfor tilbyder vi, ar du kan få en gratis ladeboks, hvis du indgår vores fordelagtige abonnement til 389,- kr./md. inkl. afgiftsrefusion. Det kan du læse meget mere om her.   

Hvorfor kan du få en gratis ladestander i dit sommerhus?

Konceptet fungerer således, at det kun er muligt at få en gratis ladeboks hvis dit udlejningsbureau har lavet en specifik aftale med os, hvor de kan garantere en forøgning i lejeindtægten. 

Hvis du opfylder dette, så kan du få en gratis ladeboks tilsendt hvor du blot betaler 389,- kr./md. Denne abonnementspris bliver betalt med den øgede lejeindtægt samt afgiftsrefusion på 1,12 kr/kWh. Det eneste du skal betale er for selve installationen hos den autoriserede elektriker, som vi har en aftale med. 

Restbeløb afskrives

Restbeløbet ændrer sig henover en årrække så du kommer til at eje mere og mere af ladeboksen. 

År 1:       15998 kr.  
År 2:       13718 kr.  
År 3:       11438 kr.  
År 4:       9158 kr.  
År 5:       6878 kr.  
År 6:       4598 kr.  
År 7+:     2318 kr.

Du finder ikke en billigere ladeløsning til dit sommerhus.