Ladeboks uden abonnement

Køb en ladeboks uden abonnement 

Man kan sagtens køre i elbil og have en ladeboks uden abonnement. Det behøver ikke være 2 ting, som går hånd i hånd. Med en ladeboks uden abonnement betaler du blot for den strøm som du bruger direkte til din elleverandør og opnår ikke mulighed for afgiftsrefusion. Ønsker du at høre mere om pris for installation af ladeboks kan du læse her hvad det koster. 

Nogle elbilejere har et abonnement, hvor de betaler et månedligt gebyr, og kan få refunderet elafgiften – det kan være den bedste løsning i langt de fleste tilfælde. Her skal man kigge på parametre som: installationsgebyr, månedligt abonnement, restbeløb, kørselsbehov og elbilens batteri. 

LADEBOKS UDEN ABONNEMENT

inkl. installation

Hvornår kan det betale sig at eje en ladeboks uden abonnement?

Grundlæggende er der 4 muligheder, når du skal vælge hvilken ladeløsning, som passer bedst til dig. Vi anbefaler altid en ladeboks med abonnement hvis man kører over 8.000 km og under 50.000 km om året. 

Se de 4 muligheder her:

  1. At eje ladeboksen selv og betale for den strøm man forbruger 
  2. At eje ladeboksen selv, men have abonnement og opnå mulighed for afgiftsrefusion (lavt abonnementspris)
  3. At leje ladeboksen af en virksomhed og opnå mulighed for afgiftsrefusion (lavt abonnementspris)
  4. At leje ladebokse og få hele strømforbruget refunderet (dyr abonnementspris)

Disse 4 muligheder afhænger af dit aktuelle kørselsbehov om året. Hvis du kører få kilometer om året, så vil det økomisk set oftest være billigst at købe ladeboksen selv. Omvendt hvis du kører mange kilometer om året, så vil løsningen med den dyre abonnementsløsning være favorabel. 

Ring og få en snak om den bedste løsning for dig

Hvilken ladeløsning er billigst til elbil?

Ovenfor ses en graf over de samlede omkostninger for opladning af sin elbil henover en 3-årig periode. Du skal notere hvor kurverne skærer hinanden – der er nemlig her at omkostningerne vipper til den ene eller den anden side baseret på dit kørselsbehov. I abonnement med afgiftrefusion har vi taget udgangspunkt i den løsning som vi tilbyder. Den kan læse mere om her

Som tommefingerregel kan du bruge følgende ud fra grafen:

  1. 0 – 8.000 km – privat ejet ladeboks er billigst.
  2. 8.000 – 52.000 km – Ladeboks med afgiftrefusion er billigst såfremt du kører op til 52.000 km. årligt (med udgangspunkt i drivee abonnement)
  3. +52.000km – Ladeboks med fast abonnementspris og gratis opladning er billigst hvis du kører over 44.000km årligt. 

Nedenfor kan du se hvilken løsning der er billigst afhængig af dit kørselsbehov. Udregningerne er retningsgivende og tager udgangspunkt i en periode på 3 år. Der er samtidig taget højde for etableringsomkostninger. Du kan læse mere om udregningerne her

billigste opladning elbil

Fordele ved abonnement

Når du lejer en ladeboks opnår du mange andre fordele end blot afgiftsrefusion. Hos drivee medfølger en intelligent app, som kan kontrollere din ladeboks. Du kan sætte en timer og oplade til den billigste elpris, og du kan se dit forbrug og hvor meget du får tilbage i afgift i indeværende periode. Derudover opnår du opdatering, drift og vedligehold af ladeboksen og du kan altid kontakte os hvis du oplever en fejl. Der er altså en masse ydelser tilknyttet dit abonnement

Ladeboks til boligforeninger og virksomheder

Hvor meget oplader du derhjemme?

Mange har mulighed for at oplade på arbejdet gratis, hvor der derimod ikke oplader meget derhjemme. I dette tilfælde er det bedst økonomisk at eje sin egen ladeboks uden abonnement. Det kan altså bedst betale sig, da man ikke oplader så meget derhjemme. Du kan købe vores ladeboks til blot 7999,- DKK i installationsgebyr. Det er altså en ladeboks der gør det muligt at have en billig ladeboks derhjemme, som kan klare alle slags opladninger med sikkerheden i top. Der er indbygget 6mA DC beskyttelse hvilket betyder, at du ikke behøver det dyre HPFI type B relæ. Det er en kæmpe fordel, og installationen er billig og nem. Læs mere om hvilken ladeløsning der er billigst her

Hos drivee kan du både købe en ladeboks med abonnement og en ladeboks uden abonnement.

Oplad om natten og til den billigste strømpris

Det er billigere at oplade om natten, da efterspørgslen er lavere på strøm generelt, og derved kan du få en lavere elpris. Du kan læse mere om hvad elprisen består af her. Derfor anbefaler vi altid at man forsøger at oplade sin elbil om natten. 

Hvilken ladeboks uden abonnement passer dig?

Hvis du er på udkig efter en ladestander uden abonnement, og du gerne vil have en billig ladeboks som opfylder alle de sikkerhedsmæssige krav, så kan du hurtigt blive forvirret. Vi anbefaler altid følgende funktioner i din ladeboks:

  • Indbygget 6mA DC beskyttelse
  • Status på opladningen
  • Elektromagnetisk lås til ladestikket

Disse funktioner er de 3 vigtigste i vores optik, og derfor har vi forsøgt at lave Danmarks billigste tilbud på netop denne løsning. Vores ladeboks indeholder alle ovennævnte funktioner, kan kontrolleres via app og fjernaflæses. 

Disclaimer

Alle udregninger er retvisende, og når du køber en ladeboks uden abonnement hos os, skal du selv sørge for installation. Hvis du bor på Sjælland kan du benytte os til installation. Se mere her