Ladeboks til plug-in hybrid

Ladeboks til plug-in hybrid

Hvad er en plug-in hybrid?

Mange bilmærker producerer plug-in hybrid elbiler. Det vil sige at den både drives af el og benzin/diesel. Derfor skal du også have en ladeboks til plug-in hybrid installeret hjemme ved dig selv.

Der findes 3 forskellige typer hybrid biler.

  • Mild hybrid – Drives hovedsageligt af benzin eller diesel og har en lille elmotor som sommetider kobler ind. Denne type kræver ikke en ladeboks.
  • Hybrid – Drives både af benzin/diesel og el. Batteriet lades op undervejs i kørslen.
  • Plug-in hybrid – Her er der mulighed for at oplade batteriet via kabel, og du skal derfor have en ladeboks til plugin hybrid installeret. Bilen skifter mellem af drives af el og benzin/diesel.

Plugin-hybrid bil

Denne type bil er blevet meget populær de seneste år. Det er en kombineret fossil brændstof og elbil. Den kan typisk køre 20-60 km. på ren el og resten drives af brændstof.

Bilen oplades både under kørslen og når der bremses. Så snart der er nok strøm på batteriet skifter bilen til at køre på ren el. Det er altså en perfekt bil til dig der kører i by og korte ture.

Hvilken biler er plugin-hybrid?

Der findes flere forskellige biler der er plugin-hybrid. Dette er bl.a. Kia Niro Plug-in, Toyota Prius Plug-in mm. Hvis duvil vide mere har FDM lavet et godt indlæg.

Er du mere til elbiler? Så se hvilket modeller der er på markedet her.

Hvilken ladeløsning til plug-in hybrid?

Der findes mange forskellige ladeløsninger på markedet. Derfor kan det godt være svært at gennemskue, hvilken ladelsøning der passer dig bedst. Det afhænger af dit kørselsbehov, batteristørrelsen i din plug-in hybrid elbil, samt hvad strømmen koster på det pågældende tidspunkt. Ring til os for at høre om omkring hvornår det er billigst for dig.

Hvilken ladeboks til plug-in hybrid?

Der er i princippet ikke forskel på typen af ladeboks fra en plugin-hybrid til ren elbil. Du skal i begge tilfælde have installeret en ladeboks så du kan oplade din elbil sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Det kræver en ladeboks med type 2 stik.

Du kan nemt benytte vores ladeboks, hvor der både er elektromagnetisk lås til at fastlåse ladestikket under opladning og 6mA DC beskyttelse indbygget. Du kan læse mere om den her.

Du har også mulighed for at vælge én af vores andre ladebokse som har indbygget elmåler der kan fjernaflæses. På den måde kan du tegne et abonnement hos os, og derved opnå afgiftsrefusion. Det koster kun 69 kr./md. inkl. moms og du får derfor den fulde elafgift refunderet.

Vil du høre mere om hvad der er billigst for dig?

Vi rådgiver gerne omkring dine muligheder for den billigste ladeløsning i netop din situation. Ring endelig til os.