Ladeboks med refusion

Ladeboks med refusion

Hvorfor skal du vælge en ladeboks med refusion?

En ladeboks med refusion af elafgiften er for dig, som kører over 8.000 kilometer om året. De samlede omkostninger til abonnement overstiger ikke den tilbagebetaling af elafgiften som du opnår ved at køre 8.000 kilometer årligt. Vi tilbyder et abonnement på 69 kr. pr. måned hvor du bliver berettiget til at få elafgiften tilbagebetalt. 

Hvad kan bedst betale sig?

Abonnementsprisen, installationsomkostningerne, kørselsbehovet og restbeløbet på ladeboksen definerer hvad der bedst kan betale sig for dig.

Hos drivee har vi et af danmarks bedste ladeløsningspakker med installationsomkostning på blot 7.995 kr. inkl. moms og mulighed for et abonnement så du kan få afgiftsrefusion. I de fleste tilfælde vil en ladeboks med refusion være den billigste løsning for dig, hvor du selv ejer ladeboksen, og selv kan vælge delaftale. 

Hvad siger kunderne om vores ladeboks med refusion?

Vi har lavet mange installationer i de danske husstande, hvor kunden får en ladeboks med refusion installeret. Vi oplever ofte, at kunderne er meget tilfredse med vores arbejde, og har samlet et udpluk af et par anmeldelser nedenfor: 

Super fin oplevelse med installation af ladeboks fra drivee

Jeg bestilte ladeboksen en søndag. Mandag-morgen henvendte drivee sig for at aftale tid for installation af ladeboksen. Det blev aftalt, at den blev installeret samme dag som leveringen af vores nye elbil. Elektrikeren kom til det aftalte tidspunkt, og skiftede uden ekstra beregning nogle ledninger i gruppetavlen, fordi de var underdimensionerede. Installationen tog 3 timer og da elektrikeren kørte virkede alt som det skulle. drivee er meget skarpe på pris: 7999 kr. for standardinstallation af EASEE-ladeboks og 1,12 i refusion af el-afgift, samt et månedligt abonnement på kun 69 kr. pr. mdr.

Hans Jørgen, kunde hos drivee

Hvordan foregår forløbet?

Når du køber en ladeboks af os er forløbet nemt og enkelt. Vi sørger for at opsætte ladeboksen fra vores kontor og efterfølgende kommer en af vores i installatører forbi hjemme hos dig og installerer ladeboksen. Husk dog at vi kune installerer på Sjælland. Hvis du bor udenfor Sjælland skal du benytte dig af din egen aut. installatør – herved er prisen for ladeboksen kun 5.999 kr. inkl. moms.  

1. Køb online 

2. Aftal tidspunkt 

3. Installation 

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på tlf. 73 111 300

Er du blevet interesseret?

Køb ladeboks