Ladeboks lejlighed

Ladeboks i lejlighed

Skal du have opladet din elbil men bor i lejlighed? Så kan det godt være svært, og ofte er det ikke en mulighed med ladeboks og lejlighed kombineret. Derfor skal du have fat i din ejerforening da det kan være en fælles investering, som er nødvendig for at fastholde attraktive lejligheder. Mulighed for opladning af elbiler i boligforeninger eller ejerforeninger er nemlig fremtiden. 

En investering i ejerforeningen

De fleste ejerforeninger har en bestyrelse, som driver foreningen og holder styr på økonomien. Ejerforeningen skal sørge for at vedligeholde ejendommen og stå for opgraderinger. Derfor er det ejerforeningen som skal tage stilling til om de vil investere i en ladeboks til deres parkeringspladser. Mange ejendomme har tilhørende parkeringspladser hvor det vil være muligt at få installeret en ladeboks til fælles brug. 

RFID-kort til direkte fakturering

Det er muligt at hver beboer får sit eget RFID-kort så man præcist kan se hvor meget man hver især oplader om måneden – på den måde kan beboerne faktureres for deres elforbrug. Samtidig kan Ejerforeningen få refunderet elafgiften eller beboerne kan få udbetalt direkte. 

Ladeboks til beboerforening

Er I på udkig efter en ladeboks eller flere ladebokse i jeres ejerforening eller beboerforening, så kan drivee være behjælpelige med egnede ladebokse. Disse ladebokse har mulighed for fjernaflæsning og fakturering.