Ladeboks 11kW

Tesla induction motor

11kW ladeboks til hjemmet

Vil du gerne oplade din elbil hurtigt? Så skal du have fingrene i en ladeboks med mulighed for 11kW til hjemmet. En ladeboks 11kW benytter sig af 3 faser med 16A sikringsgruppe. Det er den mest optimale løsning for opladning derhjemme. 

Hvor hurtigt kan en elbil lade op?

Dette spørgsmål stiller flere og flere kunder os. Men det afhænger af flere parametre. I dette blogindlæg fokuserer vi kun på oplandning af elbilen derhjemme og ikke ved hurtigladere ved motorveje eller andre offentlige steder. Det vil sige, at vi udregner opladetiden ud fra en 11kW ladeboks.  

Følgende parametre skal der tages højde for:

  • Størrelsen på udgangseffekten af ladeboksen
  • Hvor mange faser elbilen kan lades op med
  • Størrelsen på stikledningssikringen til huset eller sommerhuset
  • Batteristørrelsen på elbilen

Det kræver altså lidt flere informationer når dette spørgsmål skal besvares. Er du blevet interesseret i en 11kW ladebokse? Så har vi en af Danmarks bedste ladeboks med den type teknologi. Vores ladeboks kan du kontrollere via vores egen app, og vi kan fjernaflæse forbruget gennem vores administrationsprogram.

Har du mere end én elbil?

Hos drivee tilbyder vi flere forskellige former for ladebokse. Vi sælger bl.a. en stander således at der kan monteres 2 ladebokse på samme stander. Derved kan du oplade 2 elbiler på samme tid. Vores stander  kaldes en dual-pole hvor den har mulighed for montering af 2 stk. ladebokse. Hvis din stikledning kan trække en høj mængde strøm, så kan vores hver ladeboks levere 11kW i hvert udtag. Hvis det har interesse skal du blot give os et kald. 

Ladeboks 11kW

Ladeboks 11kW

Som det ses ud fra tabellen ovenfor er der flere forskellige versioner af ladebokse. Nogle kan levere 3,7kW og andre helt op til 11kW. Jo mere ladeboksen kan levere af effekt – des hurtigere kan bilen lades op. 

De fleste bilproducenter angiver ikke opladetiden på 100% men derimod ofte kun 80%. Det skyldes, at det tager en del længere tid at lade de sidste 20 procent på et elbilbatteri. Når du alligevel oplader derhjemme betyder det ikke noget men det har betydning når du benytter dig af en hurtiglader. 

Eksempel:
Tesla model S, 80kW batteri kan ca. oplades med 50 km/t med en 11kW ladeboks. 

Læs mere om hjemmeinstallation her.

Hvilken ladeboks?

Markedet for ladebokse et stort. Generelt koster ladebokse med stor udgangseffekt mere grundet kabelstørrelser og sikringsstørrelser. Hos drivee sælger vi ladebokse i alle størrelser og du kan selv vælge hvilken der passer netop dig. Vi har både ladebokse til 3,7kW og 11kW. Læs mere om ladeboksen her