Ny el varevogn til vognparken

el varevogn

drivee investerer i ny el varevogn

Fremtiden er elektrisk, og det er den selvfølgelig også hos os. Derfor kan vi med glæde afsløre vores nyeste familiemedlem i vores bilpark af servicevogne – nemlig den sprit nye Toyota Proace electric. Der er altså en 100% elektrisk el varevogn, med op til 300 kilometer rækkevidde. Det er et naturligt skridt for os i den rigtige retning når vi kører rundt, og etablerer ladeløsninger til alverdens kunder i hele Danmark. 

Du kan se den nye varevogn køre rundt på Sjælland fremadrettet, hvor den hovedsageligt bliver opladt på vores offentlige ladepunkt ved vores kontor. 

Specifikationer

Nedenfor kan du læse lidt mere omkring specifikationerne på vores el varevogn:

Batteristørrelse: 75kWh
Rækkevidde: 330 (WLTP)
AC opladning: 11kW
DC opladning: 100kW
Topfart: 130km/t

Læs mere om vores el varevogn her.

 

Toyota Proace Electric

Elbil som firmabil

I forbindelse med opgradering af vores vognpark med varevogne, der kører på el, er der blevet lavet statistik over gennemsnits kørselafstand i dagligdagen for vores montører. Det har vist sig, at afstanden ligger imellem 50-200 kilometer kørsel på én dag. Derfor er det ikke et problem at have en elbil som firmabil. 

Skal du firma også have elbiler som firmabiler, så hjælper vi med glæde i forhold til rådgivning og etablering at jeres ladeinfrastruktur. 

Hvad koster en el varevogn?

Etableringsomkostningerne for vores nye elbil er cirka det samme som en normal diesel varevogn. Den store forskel er driften og brændstofudgifterne. Strømprisen koster mellem 0,75 kr. og 1,5 når afgiften er blevet refunderet – derfor kan elbilen køre 300 kilometer for blot 75 kr. Vægtafgiften koster blot 330 kr. halvårligt. 

Det vil sige, at vi sparer op til 1000 kr. pr. md. ved at have en el varevogn frem for en normal diesel varevogn.