drivee fusionerer

drivee fusionerer

Vi fusionerer med anden virksomhed

Det glæder os at informere, at drivee fusionerer med CEPELO EVGO og fortsætter som drivee fremadrettet. Selskaberne er fusioneret pr. 1. januar 2023, og sammen kan vi skabe endnu bedre ladeløsninger fremadrettet. Beslutningen om fusionen kommer på baggrund om den øgede vækst og ordretilgang, der har været i begge sleskaber de seneste par år, som har gjort det nødvendigt med endnu flere kompetente hænder og erfaringer. Med den nye fusion bliver drivee’s organisation endnu større, mere professionel og med rum til at vækste. 

Et strategisk træk

Med den netop afsluttede fusion, som har været på tegnebrættet de seneste 6 måneder, bliver drivee endnu mere konkurrencedygtig på de ladeløsninger, som vi kan tilbyde. Vi får en meget større organisation, og bliver lagerførende på mange flere varekategorier indenfor opladning af elbiler. Det er en stor fordel. 

Ladeboks til parkeringskælder
Projektering af ladeløsning

En større organisation

drivee får en meget større organisation, som bl.a. består at endnu et kontor i Aalborg med dedikeret kundeservice afdeling, varelager og salgsafdeling. Kontoret i København fortsætter som hidtil hvor el-afdelingen har hovedsæde, og har udgangspunkt fra. Læs mere om drivee’s organisation her

Kontor i Aalborg og København

Med fusionen får drivee et kontor i Aalborg, som skal være med til at udvide vores aktiviteter i Jylland. Kontoret i Aalborg skal på sigt udvides med egen el-afdeling, således at drivee ligeledes kan dække store dele af Nordjylland med sine egen montører. 

Hvad vil der ske med vores eksisterende kunder?

Vores eksisterende kunder fortsætter som hidtil, og der vil ikke ske ændringer for dem. Fusionen vil blot medføre bedre kundeservice og bedre ladeløsninger på sigt. Derfor skal vores eksisterende kunder ikke foretage sig yderligere, i forbindelse med fusionen.