Dansk Elbil Alliance medlemskab

drivee og DEA

drivee opretter medlemskab hos Dansk Elbil Alliance

Af Kristoffer, ejer

I forbindelse med den øget efterspørgsel på ladeløsninger leveret af drivee, er det et naturligt skridt for os at oprette medlemskab hos Dansk Elbil Alliance. Vores løsninger bliver efterspurgt rundt omkring i hele Danmark, og vores mærkesag er at tilbyde skræddersyede løsninger til vores kunder. Derfor giver vores medlemskab helt nye muligheder for endnu bedre og unikke ladeløsninger. Læs mere om DEA her.

Vi er meget spændte og overbeviste om at fremtiden for elbiler ser lys ud. Derfor vil vi forsøge at gøre det så attraktivt som muligt at være elbilist. Det kan vi bl.a. gøre med vores nye medlemskab hos Dansk Elbil Alliance. 

Operatør ID-nummer

drivee har kæmpestore ambitioner om at udvide sit offentlige ladenetværk i samarbejde med vores kunder landet over. Derfor kræver det en løsning, som er landsdækkende således at elbilister kan oplade deres elbiler på tværs af operatører. Vi kan derfor tilbyde opladning på tværs af operatørnetværk hvilket er en stor fordel for vores kunder. 

Med et Dansk Elbil Alliance medlemskab øges vores kunders potentielle målgruppe da endnu flere elbilister kan se deres ladepunkter. Det betyder en øget indtjening for vores kunder, og en hurtigere tilbagebetalingstid for deres ladeløsninger.  

Ladebrik til identifikation af bruger

Alle vores kunder kan få tilsendt en ladebrik således at de kan benytte denne til opladning på tværs af operatør-netværk. Dette gør det endnu mere simpelt at være elbilist.

RFID ladebrik

Hubject

drivee bliver ligeledes en del af roamingnetværket Hubject således at andre operatør-netværk og drivee’s egne netværk kan ses på tværs enheder og applikationer. Vores kunder er derfor ikke begrænset til udelukkende at benytte sig at drivee’s eget netværk og omvendt.  

Pressemeddelelser 

Vil du se andre pressemedelelser fra drivee? Læs mere her